| Kiadó: | Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Könyvkötői kötés |
| Oldalszám: | 474 oldal |
| Sorozatcím: | Magyar Konyha |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 27 cm x 23 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér és színes fotókat tartalmaz. Teljes évfolyam. |
| 1. | |
| Téli levesek | 6 |
| Bújtatott raguk | 10 |
| Férfiak főzőkanállal: Palotás János | 15 |
| Édesanyám főztje: Bodor Pál | 16 |
| A rejtélyes Ravioli | 12 |
| Vegetáriánusoknak való | 20 |
| Sült darázs pálmaborral | 26 |
| Káposztakóstoló | 30 |
| Töltött pecsenyék | 40 |
| Vasárnap is vagdalt | 35 |
| Főzési fortélyok | 38 |
| Mesterek kínálják | 46 |
| Világasztal | 50 |
| Az én reformkonyhám | 54 |
| Vegyünk? Ne vegyünk? Tea | 56 |
| Korgó gyomrú kamaszoknak | 64 |
| A tigris törzsvendége | 66 |
| Hidegen hagymát | 60 |
| Látogatóban Németh Marikánál | 72 |
| Rendes vagy rendetlen? | 74 |
| Asztalok ruhája | 76 |
| 2. | |
| A varázserejű... | 6 |
| Így készül A hímes tojás | 8 |
| Vegetáriánusoknak való | 12 |
| Édesanyám főztje: Bodrogi Gyula | 16 |
| Terítéken a tojás | 10 |
| A spárga | 18 |
| Inyenctanya a gyártnegyedben | 23 |
| Országok - szokások: Légy büszke, hogy Jamaicai vagy! | 30 |
| Rétes rafináltan | 45 |
| Csalafinta csirkemáj | 20 |
| Lépésről lépésre | 33 |
| Az én reformkonyhám | 36 |
| Húsvétra bárányt | 39 |
| Fortélyok főzőkanállal | 50 |
| Lehet, hogy ön fiatalabb? | 52 |
| Vegyünk? Ne vegyünk? Fritőzök | 56 |
| Szibériától Amerikáig | 64 |
| Mikrohullámhosszon | 68 |
| Locsolókat várunk | 59 |
| Kell a kalcium! | 71 |
| Indiai vacsora | 72 |
| Konyhánk kertje | 74 |
| 3. | |
| Jéghideg levesek | 6 |
| Nyáron is tésztát | 8 |
| Országok - szokások: Szingapúr | 12 |
| Édesanyám főztje: Faludy György | 16 |
| Az én reformkonyhám | 18 |
| Aligátor körte=Avokádó | 20 |
| Gyümölcsből jobb! | 26 |
| Csirkecsavarások | 33 |
| Főzési fortélyok | 45 |
| Parázson, roston | 40 |
| Mikrohullámhosszon | 42 |
| Elégtürelmes Ön? | 52 |
| Világasztal | 54 |
| Megállt az idő | 56 |
| Rózsakóstoló | 62 |
| Gyümölcscentrifugák | 64 |
| Konyhánk kertje | 68 |
| A söröspalack története | 72 |
| Kora yári gyümölcsök | 60 |
| Egynyári bútorok | 74 |
| 4. | |
| Bolgár babgulyás | 5 |
| Vegetáriánusoknak való | 6 |
| Férfiak főzőkanállal: Demszky Gábor | 9 |
| Az én reformkonyhám | 16 |
| A rizskirálynál | 18 |
| Olcsó oldalak | 20 |
| Főzési fortélyok | 24 |
| Nosztalgia és utópia a konyhában | 26 |
| Országok - szokások: Bonbini Aruba! | 28 |
| Lépésről lépésre | 30 |
| Mikrohullámhosszon | 33 |
| A keverés művészete | 36 |
| Télre mézben | 38 |
| Cári receptek | 47 |
| Szebb, mint a művirág | 52 |
| Vegyük? Ne vegyük? Turmixgépek | 58 |
| Konyhánk kertje | 74 |
| 5. | |
| Az évad étele: Római pecsenye | 5 |
| Nem csak sütve jó | 7 |
| Vegetáriánusoknak | 8 |
| Édesanyám főztje: Karl Szabó, a puchbergi marcipánművész | 10 |
| Mikrohullámhosszon | 12 |
| Olcsó oldalak | 14 |
| Országok - szokások: Édes élet a földön ülve | 16 |
| Mácsiktól makaróig | 20 |
| Látogatóban: Macskássy Izoldánál | 26 |
| Több zsákmány - több asszony | 28 |
| Lépésről lépésre | 31 |
| Szokatlan szendvicsek | 46 |
| Az én rformkonyhám | 52 |
| Vásárolni veszélyes | 55 |
| Kert(kapu) zárás előtt | 58 |
| Mentsük meg a francia konyhát! | 57 |
| Vegyük? Ne vegyük? Villanytűzhelyek | 68 |
| Hruscsov szakácsnője voltam | 71 |
| Zöld árok | 74 |
| 6. | |
| Az évad étele: Indiai sült hal | 7 |
| Viking vigasságok | 10 |
| Tsemege - tsinálók csodái | 12 |
| Édesanyám főztje: Mészöly Dezső | 14 |
| Lépésről lépésre | 23 |
| Angol Pub Pesten | 27 |
| Kisfiam kedvence | 28 |
| Vegetáriánus babák? | 33 |
| Fortályok | 34 |
| Országok - szokások: Vadregényes Wales | 36 |
| Kockás kottából á la Kepes | 42 |
| Az én reformkonyhám | 46 |
| Világasztal | 54 |
| Vegyük? Ne vegyük? Tűzhelyek | 60 |
| Ajándék lónak ne nézd a fogát... | 62 |
| Terülj, terülj, asztalkám! | 64 |
| Olcsó oldalak | 66 |
| A konyha kalandora | 70 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.