kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 400 oldal |
| Sorozatcím: | Magyar Konyha |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 27 cm x 23 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. Nem teljes évfolyam. Hiányzik az 5. szám. |
| 1. | |
| A jó magyar konyha | |
| Íze a régi: Lencsefőzelék | 2 |
| Édesanyám főztje: Koós János | 4 |
| Mesterfogások | 6 |
| Szakácskönyvkritika | 8 |
| Egy demokrataérzelmű arisztokrata | 9 |
| Olvasók receptjei | 10 |
| Aki úgy főz, ahogy Elvis sem tudott: Komár László | 14 |
| Legyünk szerint | 15 |
| Világasztal | |
| Ecuador, a banánország | 16 |
| Húsos fogások a Kárpátokon túlról | 20 |
| A víz után az első | 22 |
| Ötszáz év teáskannákban | 23 |
| Csokoládéőrület | 24 |
| Mint a víz a csokoládéhoz | 25 |
| Rum | 26 |
| Gombháború | 27 |
| Eltűnt idők - megtalált konyhák | 28 |
| Korszerűen, egészségesen | |
| Életmentő étrend | 12 |
| Tanítani kéne | 13 |
| Az élet a legjobb orvosság: Hajdina | 30 |
| Vegetáriánusoknak | 32 |
| Az én reformkonyhám: Kelkáposzta | 34 |
| Egy tál kert | 36 |
| Mikrohullámhosszon | 44 |
| Frituban finomat | 46 |
| Piac | |
| Pillantás a piacra | 47 |
| Valami más | 48 |
| Piacra járóknak: a hering | 50 |
| Konyhakészen | |
| Kész megoldás | 54 |
| Menük a Mirellit ajánlatából | 57 |
| Lépésről lépésre | |
| Csirkemell szezámbundában kezdőknek | 59 |
| Szalagos farsangi fánk haladóknak | 60 |
| Kókusz torta | 62 |
| Juli-suli | |
| Veszélye-e a vegetáriánizmus? | 64 |
| Mindennapi apróságok | 64 |
| Van, ami százszor édesebb | 65 |
| Keverem-kavarom | 65 |
| Takarékosan | |
| Fortélyok | 68 |
| Olcsó oldalak | 70 |
| Tészták levesek | 72 |
| Konyha és környéke | |
| Vacsoravendég voltam Nyertes Zsuzsánál | 74 |
| Lénárd Sándor: Egy nap a láthatatlan házban | 76 |
| Haspók | |
| Melléklet vállakozó kedvű gyerekeknek | 39 |
| 2. | |
| A jó magyar konyha | |
| Íze a régi: Paprikás csirke | 2 |
| Édesanyám főztje: Jancsó Miklós | 4 |
| Az Est vacsorája | 6 |
| Olvasók receptjei | 8 |
| Aki csak süti és befalja: Bajor Imre | 10 |
| Jegyünk szerint | 39 |
| Mesterfogások | 40 |
| Húsvét | |
| Bárányból | 12 |
| Tojáslikőr | 16 |
| Gyöngyös, gyémántos aranytojások | 17 |
| Maradékok maradéktalanul | 18 |
| Tojásbűvölés | 21 |
| Élve veszélyes | 23 |
| Világasztal | |
| Húst hússal a gauchók földjén | 24 |
| Külföldi lapokban olvastuk | 26 |
| Tej és testvérei | |
| Az étel a legjobb orvosság: Tej | 29 |
| A tej, amely eláll | 31 |
| Baj, ha vaj? | 33 |
| Parmezán a Pó völgyéből | 35 |
| Természetesen kálcium | 37 |
| Mint a márvány | 37 |
| Korszerűen, egészségesen | |
| Jó falatok kismamáknak | 43 |
| Vegetáriánusoknak | 44 |
| Együtt piramist | 46 |
| Mikrohullámhosszon | 48 |
| Az én reformkonyhám: Hüvelyesek | 50 |
| Lépésről lépésre | |
| Tojásos galuska kezdőknek | 53 |
| Töltött kifli haladóknak | 54 |
| Töltött tojás vitaminsalátával | 56 |
| Eperkrémes fánk | 58 |
| Juli suli | |
| Keverem-kavarom | 60 |
| Piac | |
| Pillantás a piacra | 64 |
| Aranyat ér | 65 |
| Takarékosan | |
| Fortélyok | 66 |
| Olcsó oldalak | 69 |
| Halak tésztával | 70 |
| Konyha és környéke | |
| Szakácskönyvkritika | 73 |
| Vacsoravendég Szinetár családnál | 74 |
| Tamási Áron: Szótartó Fütyögi | 76 |
| 3. | |
| A jó magyar konyha | |
| Íze a régi: Zöldborsós sertéssült | 2 |
| Édesanyám főztje: Varga Imre | 4 |
| Ebéd a Hungáriában | 6 |
| Olvasók receptjei | 9 |
| Aki vendéglőbe visz kóstolót: Nádas György | 11 |
| Mesterfogások | 12 |
| Borozgatós országjárás: Villány-Siklós | 14 |
| Jegyünk szerint | 17 |
| Világasztal | |
| Washington háza tája | 18 |
| A szegfűszegesített sziget: Zanzibár | 22 |
| Ha nyár, akkor fagylalt | 27 |
| Korszerűen, egészségesen | |
| Az étela legjobb orvosság: Cseresznye | 28 |
| Az én reformkonyhám: Karalébá | 30 |
| Együnk piramist | 32 |
| Mikrohullámhosszon | 34 |
| Vegetáriánusoknak | 36 |
| Befőzés | |
| Levél boldog emlékmű nagymamámnak | 39 |
| MÉzes befőzés | 42 |
| Befőzőpályázat eredményhirdetés | 43 |
| Szakácskönyvkritika | 45 |
| Piac | |
| Pillantás a piacra: Zöldbab | 47 |
| Miért csak savanyún? | 48 |
| A nyár hírnöke az eper | 52 |
| Lépésről lépésre | |
| Palócleves kezdőknek | 55 |
| Likőrös őszibarack-kocsonya haladóknak | 58 |
| Koranyári salátabár | 60 |
| Nagymama cseresznyetortája | |
| Juli suli | 62 |
| Keverem-kavarom | |
| Takarékosan | 66 |
| Tészták keletiesen | 69 |
| Olcsó oldalak | 71 |
| Fortélyok | |
| Konyha és környéke | 73 |
| Színt a székekre | 74 |
| Vacsoravendég voltam Tahi Tóthéknál | 76 |
| Déry Tibor: Felelet | 76 |
| 4. | |
| A jó magyar konyha | |
| Íze a régi: Töltött paprika | 2 |
| Édesanyám főztje: Görgey Gábor | 4 |
| Edison Pesten | 6 |
| A tiszteletlen sajtimádó: Nádas György | 9 |
| Olvasók receptjei | 10 |
| Mesterfogások | 12 |
| Borozgatós országjárás: Alföld | 14 |
| Jegyünk szerint | 17 |
| Világasztal | |
| Szendvicsek szabadon | 18 |
| A zöldhasúak hazája: Guatemala | 22 |
| Gofri gazdagon | 26 |
| Korszerűen, egészségesen | |
| A vitaminok védelmében | 27 |
| Az étel a legjobb orvosság: Szilva | 28 |
| Vegetáriánusoknak | 30 |
| Fogyókúra szerrel - szertelenül | 32 |
| Az én reformkonyhám: Paprika | 34 |
| Mikrohullámhosszon | 36 |
| Szakáckönyvkritika | 38 |
| Piac | |
| Pillantás a piacra: Paprika | 43 |
| Sülve-töltve együtt | 45 |
| Dinnyeszezon | 49 |
| Szárnyasok | |
| Levél boldog emlékű nagymamámnak | 50 |
| Házi "jómadarak" | 52 |
| Lépésről lépésre | |
| Szőlős pulykatorta kezdőknek | 55 |
| Mandulás fagylaltkosár haladóknak | 57 |
| 3x3 salátabár | 58 |
| Barna sörkenyér | 60 |
| Juli-suli | |
| Táplálékallergia/Hízás ellen dohányzás? | 63 |
| Kerevem-kavarom | 64 |
| Takarékosan | |
| Fortélyok | 66 |
| Befőzés | 68 |
| Olcsó oldalak | 69 |
| Pohárból, puttonyból | 70 |
| Konyha és környéke | |
| Átrendeztem az életem | 71 |
| Vacsoravendég voltam Ungár Anikónál | 72 |
| Krúdy Gyula: A vásárcsarnokban | 76 |
| Haspók | |
| Melléklet vállalkozó kedvű gyerekeknek | 39 |
| 6. | |
| Ünnep | |
| Kiskarácson | 2 |
| Nagykarácsony | 4 |
| Levél boldog emlékű nagymamámnak | 7 |
| Harmónia és hangulat | 8 |
| Morzsák ünnep után | 11 |
| A jó magyar konyha | |
| Édesanyám főztje: Duray Miklós | 12 |
| Borozgatós országjárás: Mecsekalja | 15 |
| Írók szilvesztere | 16 |
| A falatozó rendőrkapitány: Hollósi Frigyes | 18 |
| Mesterfogások | 20 |
| Olvasók receptjei | 24 |
| Világasztal | |
| Advent New Yorkban | 26 |
| Gyümölcskenyerek | 28 |
| 1996 (g)asztrológiai szempontból | 34 |
| Piac | |
| Pillantás a piacra | 45 |
| Korszerűen, egészségesen | |
| Kis karácsonyi koleszterin | 44 |
| Az étel a legnagyobb orvosság: lencse | 46 |
| Vegetáriánusoknak | 48 |
| Mikrohullámhosson | 50 |
| Lépésről lépésre | |
| Chebiche kezdőknek | 53 |
| Sertéskocsonya haladóknak | 54 |
| Óévbúcsúztató tál | 56 |
| Mentakrémes mézeskalácstorta | 58 |
| Juli suli | |
| Keverem-kavarom | 60 |
| AMC-atmoszféra | 62 |
| Takarékosan | |
| Fortélyok | 65 |
| Olcsó oldalak | 67 |
| Konyha és környéke | |
| Többfunkciós konyhai robotgép-ismertető | 68 |
| Pezsgő | 70 |
| Szakácskönyvkritika | 71 |
| Vacsoravendég voltam Koncz Gáboréknál | 72 |
| Megyesi Gusztáv: Anyátok főztje | 76 |
| Haspók | |
| Melléklet vállakozó kedvű gyerekeknek | 39 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.