kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 400 oldal |
| Sorozatcím: | Magyar Konyha |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 27 cm x 23 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. Nem teljes évfolyam. Hiányzik az 5. szám. |
| 1. szám | |
| A jó magyar konyha | |
| Bálint napi menünk | 2 |
| Ne vágjuk túl nagy fába | 5 |
| Fánk és farsang | 8 |
| Jegyünk szerint | 10 |
| Áll a bál | 12 |
| Színésztalálkozó | 14 |
| Borozgatós országjárás: Mór, Ászár-Neszmély, Etyek | 16 |
| A thai konyha rajongója: Galambos "Lagzi" Lajcsi | 18 |
| Szakácskönyvkritika | 19 |
| Olvasók receptjei | 20 |
| A haller piac hentesmestere | 42 |
| Világasztal | |
| 4000 éve főzték | 22 |
| A könnyfakasztó főtt kolbász | 26 |
| Mesterfogások | 28 |
| Drámai történet a kakaóbabtól a csokoládéízü ajakfényig | 30 |
| A Savoy macskája | 32 |
| Télen teához | 33 |
| Korszerűen, egészségesen | |
| Az én reformkonyhám | 34 |
| Az étel a legjobb orvosság: fekete retek | 36 |
| A jótékony étvágycsináló | 38 |
| Mikrohullámhosszon | 42 |
| Mit együnk, ha múlnak az évek | 44 |
| Juli suli | |
| Keverem-kavarom | 45 |
| Takarékosan | 47 |
| Nehéz idők olcsó receptjei | 48 |
| Van, aki másképp csinálja | 50 |
| Pénz helyett ésszel | |
| Fotélyok | 62 |
| Konyha és környéke | |
| Konyhakerti kalauz | 52 |
| Merülőmixer-ismertető | 54 |
| Vacsoravendég voltam Endrei Juditéknál | 57 |
| Fekete István: Téli berek | 68 |
| 2. szám | |
| Húsvét | |
| Húsvéti menünk | 2 |
| Nemcsak tojás a tojás | 6 |
| Az ünnep kenyere | 8 |
| Jó magyar konyha | |
| Honfoglaláskori tüzek körül | 12 |
| Születésnap a Ritzben | 14 |
| Édesanyám főztje: Aradszky László | 16 |
| Olvasók receptjei | 18 |
| Jegyünk szerint | 20 |
| Borozgatós országjárás: Szekszárd | 22 |
| Aki mesél: Lórán Lenke | 24 |
| Világasztal | |
| Mesterfogások más konyhákból | 26 |
| A titokzatos baszkok | 30 |
| Korszerűen, egészségesen | |
| Az étel a legjobb orvosság: csalán | 34 |
| Az én reformkonyhám: gomba | 36 |
| Konzervatív gyerekeinkért | 43 |
| Mikrohullámhosszon | 44 |
| A tej, amire érzékenyek vagyunk | 47 |
| Haspók | |
| Melléklet vállkozó kedvű gyerekeknek | 39 |
| Piac | |
| Konyhakerti kalauz | 49 |
| Parajköszöntő | 50 |
| Újdonság | 52 |
| Lépésről lépésre | |
| Hagymás-ecetes burgonyasaláta kezdőknek | 53 |
| Kötözött báránycomb haladóknak | 54 |
| Csirketál gyümölcsökkel | 56 |
| Húsvéti töltött kalács | 58 |
| Juli suli | |
| Keverem-kavarom | 60 |
| Takarékosan | |
| Répa, retek, villanyfény | 62 |
| Fortélyok | 63 |
| Nehéz idők olcsó receptjei | 64 |
| Konyha és környéke | |
| Szakácskönyvkriitka | 66 |
| Kávékaland | 67 |
| Kávéfőző ismertető | 70 |
| Tárolási trükkök | 72 |
| Vacsoravendég voltam Karda Beátánál | 74 |
| Márai Sándor: Egy polgár vallomásai | 76 |
| 3. szám | |
| Jó magyar konyha | |
| Kora nyári menünk | 2 |
| Borozgatós országjárás: Bükkalja, Eger | 6 |
| Olvasók és hallgatók receptjei | 8 |
| Lakomák és áldomások | 10 |
| Jegyünk szerint | 12 |
| Olimpia | |
| Édesanyám főztje: dr. Schmitt Pál | 14 |
| Mesterfogások más konyhákból | 16 |
| Az őszibarack állmában | 18 |
| Két karrier | 20 |
| A kalapácsvető gourmand: Zsivótzky Gyula | 21 |
| Bajnokok séfje: Kurucz Antal | 22 |
| Aranypolgárok | 24 |
| Aki mesél: Székely Éva | 26 |
| Világasztal | |
| Zöldbab olaszosan | 28 |
| Fagyos francia ötletek | 33 |
| Tartósítás | |
| Fűszerező | 36 |
| Nyersen mélyhűtve | 38 |
| Fóliahegesztő ismerető | 40 |
| Dzsem, lekvár és zselé eperből, haladóknak | 42 |
| Korszerűen, egészségesen | |
| Az étel a legjobb orvosság: eper | 44 |
| "Bőrre menő" zöldség-gyümölcs | 45 |
| Az én reformkonyhám: tök | 46 |
| Mikrohullámhosszon | 48 |
| Takarékosan | |
| Fortélyok | 51 |
| Nehéz idők olcsó receptjei | 60 |
| Lépésről lépésre | |
| Sajtos-tejfölös cukkinilepény kezdőkenk | 52 |
| Vegetáriánus vegyes ízelítő | 54 |
| Egrestorta | 56 |
| Konyha és környéke | |
| Újdonság | 34 |
| Vacsoravendég voltam a Csehák-Békesi házaspárnál | 62 |
| Szívós kis törpék | 64 |
| Konyhakerti kalauz | 65 |
| Szakácskönyvkritika | 67 |
| John Updike: Nyúlketrec | 68 |
| 4. szám | |
| Jó magyar konyha | |
| Nyári menük | 2 |
| Édesanyám főztje: Komjáthy György | 6 |
| Irodalmi ebéd | 8 |
| Borozgatós országjárás: Mátralja | 10 |
| Olvasók és hallgatók receptjei | 12 |
| A klarinétos főszakács: Benkő Sándor | 14 |
| MIllecentenárium | |
| Vendégváró Budapest | 15 |
| Fejedelmi aranyteríték | 16 |
| Anonymu: Gesta Hungarorum (részletek) | 18 |
| Mesterfogások | 20 |
| Világasztal | |
| Ezeréves ízek és illúziók | 22 |
| A kenyér illata | 26 |
| Sajttal sült | 29 |
| Élj úgy, mint a krétaiak | 30 |
| Xilotl titka | 32 |
| A "Szűz" szereti a konyhát | 34 |
| Haspók | |
| Melléklet vállalkozó kedvű gyerekeknek | 33 |
| Korszerűen, egészségesen | |
| Gabonaallergia | 39 |
| Egy vegetárius vallomása | 40 |
| Jobb mint az orvosság: szeder | 43 |
| Az én reformkonyhám: Uborka | 44 |
| Mikrohullámmal | 46 |
| Szakácskönyvkritika | 48 |
| Lépésről lépésre | |
| Grillezett mézes sertésoldalas kezdőknek | 49 |
| Fűszeres ketchup-variációk haladóknak | 50 |
| Változatok töltött paprikára és paradicsomra | 52 |
| Borzas szilváslepény | 54 |
| Tejszínes sárgadinnyetorta | 56 |
| Konyha és környéke | |
| A jó nap kezdete | 60 |
| Konyhakerti kalauz | 61 |
| Szeletelőgép ismertető | 62 |
| Vacsoravendég voltam Szulák Andreánál | 64 |
| Takarékosan | |
| Fortélyok | 66 |
| Mélyhűtőbe való | 66 |
| Nehéz idők olcsó receptjei | 68 |
| Keresztrejtvény | 70 |
| 6. szám | |
| Ünnep | |
| Ünnepi menünk | 3 |
| Édesanyám főztje: Jankovics Marcell | 6 |
| Narancsillatú napok | 8 |
| Ünneplesen a Magyar Konyhánál | 10 |
| Gyertyát gyújtunk | 14 |
| Édes apróságok | 16 |
| Jó magyar konyha | |
| Borozgatós országjárás: Tokaj-Hegyalja | 18 |
| Olvasók és hallgatók receptjei | 20 |
| Szakácskönyvkritika | 23 |
| Óévbúcsúztató a Dunapalotában | 24 |
| Világasztal | |
| Kelta boroskancsó | 26 |
| Ki az a sommelier? | 26 |
| Mesterfogások | 28 |
| Mindennapi kenyerük: a fóka | 30 |
| Grönlandi ízelítő | 32 |
| Kasuuta-Egészségünkre! | 33 |
| A Tábornok szakácsnője | 34 |
| Haspók | |
| Melléklet vállalkozó kedvű gyerekeknek | 39 |
| Korszerűen, egészségesen | |
| Az étel a legjobb orvosság: tengeri halak | 44 |
| Csökkenő koleszterinszint, avagy növekvő bánat | 46 |
| Egy vegetárius vallomása | 46 |
| Az én reformkonyhám: hagyma | 48 |
| Mikrohullámmal | 50 |
| Kína gyógyító ételei | 52 |
| Lépésről lépésre | |
| Hideg haltrió | 54 |
| Pulykasült kezdőknek és haladóknak | 56 |
| Kindli, flódni | 60 |
| Takarékosan | |
| Mélyhűtőbe való | 64 |
| Fortélyok | 64 |
| Régi idők olcsó receptjei | 66 |
| Konyha és környéke | |
| Jegyünk szerint | 68 |
| Konyhánk kertje | 71 |
| Keverőgép ismerető | 72 |
| Együnk-e tücsköt-bogarat? | 74 |
| Sütő András: Egy csupor zsír | 76 |
| Keresztrejtvény | 78 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.