kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Országos Idegenforgalmi Tanács Központi Idegenvezetőképző-tanfolyam |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 63 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| I. fejezet | |
| A magyar konyha ismerete | 3 |
| A magyar konyha története | 3 |
| Reggeli lebonyolítása | 7 |
| Ebéd | 8 |
| Vacsora | 8 |
| Étrend | 9 |
| A vendéglátóipari árrendszer | 18 |
| Felszolgálási módszerek | 19 |
| Ételféleségek | 21 |
| II. fejezet | |
| A magyar bor ismerete | 29 |
| A borkóstolás sorrendjének ajánlott vázlata | 34 |
| Móri Borvidék | 35 |
| Balatonmelléki Borvidék | 37 |
| Balatonfüred-Csopak Borvidék | 39 |
| Badacsonyi Borvidék | 41 |
| Bársonyos-Császári Borvidék | 43 |
| Somlói Borvidék | 44 |
| Villány-Siklósi Borvidék | 47 |
| Mecseki Borvidék | 49 |
| Szekszárdi Borvidék | 49 |
| Alföldi Borvidék | 51 |
| Mátraaljai Borvidék | 53 |
| Egri Borvidék | 54 |
| Tokajhegyaljai Borvidék | 55 |
| A borkóstolás terminológiája | 60 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.