803.070

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Hetes lexikon

Szerkesztő

Kiadó: Enciklopédia Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 183 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-8477-63-6
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.

Előszó

Egyedülálló könyvet tart kezében a Tisztelt Olvasó. Hasonló lexikon eddig a világon sehol sem jelent meg nyomtatásban. A források és a témakörök kiválasztásában vagy megrajzolásában nem irányított... Tovább

Fülszöveg

Szerelnénk bemutatni az emberiség számára rejtélyes okból oly fontos hetes szám és fogalom világát, vagyis nemcsak a szépet, érdekeset tárjuk Olvasóink elé, hanem a rútat és érdektelent is. Hasonló kötet eddig a világon sehol sem jelent meg. A források és a témakörök kiválasztásában vagy megrajzolásában nem irányított bennünket sem hagyomány, sem egyéb megfontolás.
Célunk annyi volt hogy a kiválasztott szócikkeknek valami köze legyen a hetes számhoz, és emellett valami módon fölkeltse az Olvasó érdeklődését.
Ami jelen kötetünket illeti, pontosan hét éve fogtunk hozzá. Az első, néhány ívnyi, számítógépen rögzített változat már 1994 januárjában elkészült Azonban mindketten elsősorban szabadidőnkben, a magunk örömére dolgoztunk rajta, a munka lassan haladt, s kiadót is nehezen találtunk hozzá. Mindenesetre negyedszázados barátságunkat is megünnepelve, a Kiadó áldozatos közreműködésével elérkezettnek látjuk az időt lexikonunk közzétételére.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Hetes lexikon Hetes lexikon Hetes lexikon

A gerinc enyhén elszíneződött.

Állapot:
2.940 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba