| Kiadó: | Franklin Társulat Kiadása |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Keménykötés |
| Oldalszám: | 318 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 12 cm |
| ISBN: | |
| Levesek | 3 |
| Böjtös és hamis levesek | 23 |
| Leves utáni előételek | 29 |
| Tojás-étkek | 38 |
| Marhahús | 41 |
| Mártások a marhahúshoz | 44 |
| Zöld és száraz főzelékek | 50 |
| Aprómarhából | 64 |
| Borjúhúsok | 79 |
| Bárány- és ürühús | 86 |
| Marhahúsból pecsenyék | 92 |
| Sertéshús | 101 |
| Vadhús | 107 |
| Halak | 120 |
| Kolbászok | 139 |
| Saláták | 141 |
| Tésztás ételek | 143 |
| Élesztős sütemények | 189 |
| Compótok | 199 |
| Pástétomok | 202 |
| Crémek és kocsonyák | 206 |
| Torták és csemegék | 216 |
| Fagylaltok | 247 |
| Meleg és hideg italok | 250 |
| Hideg étkek | 253 |
| Befőtt gyümölcsök, levek és conservek | 255 |
| Gyümölcs csemege | 264 |
| Gazdasszonytár | 266 |
| Az ételek ízletes elkészítéséről s a tálalásról | 266 |
| Az asztal terítéséről | 269 |
| Az ételek fölszeldeléséről | 271 |
| Különféle konyhaczikkeket és éléskamrai tárgyakat becsinálni és eltartani | 281 |
| Különféle eczetkészítés | 292 |
| Szeszek és esszencziák | 293 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.