1.034.878

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nélkülem soha

Mahtob élete A lányom nélkül soha után

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Róla szól

Kiadó: Kiskapu Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 357 oldal
Sorozatcím: Nemzetközi Bestseller
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-80135-8-1
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Körbevett a sötétség. Az erdő legmélyén az életemért futottam. A földes ösvény kanyargós és göröngyös volt a talpam alatt. Még a fák is ellenem esküdtek, ágaikkal támadtak a testemnek, ahogy... Tovább

Előszó

Körbevett a sötétség. Az erdő legmélyén az életemért futottam. A földes ösvény kanyargós és göröngyös volt a talpam alatt. Még a fák is ellenem esküdtek, ágaikkal támadtak a testemnek, ahogy rohantam a barlang menedéke felé, amely nem is látszott, de tudtam, valahol ott vár rám.
Az árny csak űzött a homályból, és már a közelembe ért... a vágtatás, a zihálás jelezte, hogy mindjárt elkapja zsákmányát.
Fájt a tüdőm és a lábam égett a kíntól. Hátranéztem, és megláttam a vad tekintetében csillanó holdat. Akárhol felismertem volna azokat a szemeket. A Róka üldözött.
Épp időben fordultam előre, hogy észrevegyem a göcsörtös gyökeret, amely belenőtt az ösvénybe, mintha a fa is csak azért vetette volna meg oly erősen a gyökerét a földben, hogy elgáncsoljon.
Megbotlottam, amivel egy másodperc töredékét vesztegettem el. Szinte éreztem a róka forró zihálását a nyakamon. Felálltam, és rohantam tovább a barlang felé. ígéretes biztonsága csak egy karnyújtásnyira volt tőlem. Vissza

Fülszöveg

Negyedszázaddal ezelőtt világszerte olvasók millióit nyűgözte le A lányom nélkül soha című bestseller, egy amerikai anya és hatéves kislánya igaz története, akik megszöktek az őket a háborús Iránban fogva tartó erőszakos perzsa apától. A könyv alapján film is készült, Sally Fielddel a főszerepben. Most pedig a kislányból lett felnőtt nő mondja el a történetet, ahogy azt ő gyermekként átélte. Hogyan kerültek fogságba, hogyan menekültek el, mi történt, miután visszatértek Amerikába. A félelmet, a rémálmokat és pánikrohamokat, az álnéven megélt iskolaéveket, és egy súlyos betegség leküzdését. Egy rendkívüli fiatal nő története, aki legyőzte az életét kettétörő traumát, és békében, elfogadásban tud élni. A könyv bemutatja a sebzett lélek gyógyulását, a megnyugvást és újrakezdést, Isten jóságába és gondoskodásába vetett hitet.
Mahtob Mahmoody több kitüntetéssel végzett a Michigan State University pszichológia szakán. Michiganben él, lelki egészségvédelemmel foglalkozik.

Mahtob Mahmoody

Mahtob Mahmoody műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mahtob Mahmoody könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv