1.034.152

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Millecentenáriumi ünnepségeink (dedikált példány)

1996. április 19-szeptember 28. Albertirsa

Szerkesztő
Kapcsolódó személy
,
Kiadó:
Kiadás helye: Albertirsa
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 12 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Major Judit kiállítás szervező által dedikált példány. A borítón eredeti honfoglaláskori motívumokat és díszítőelemeket láthatók. Műsorfüzet.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Honfitársaink!
Kedves Vendégeink!
Kedves Albertirsaiak!
E műsorfüzetben találják azokat az ünnepségeket, rendezvényeket, amelyekkel szűkebb hazánk, Albertirsa tiszteleg honszerző és... Tovább

Előszó

Tisztelt Honfitársaink!
Kedves Vendégeink!
Kedves Albertirsaiak!
E műsorfüzetben találják azokat az ünnepségeket, rendezvényeket, amelyekkel szűkebb hazánk, Albertirsa tiszteleg honszerző és államalapító őseink előtt a Honfoglalás 1100. évfordulóján.
Kérdjük kedves Lakótársainkat és Vendégeinket, tiszteljék meg műsoraink szereplőit és készítőit jelenlétükkel. Így tudják Önök is kifejezésre juttatni hazaszeretetüket, őseink jövőépítő munkája iránti megbecsülésüket.
Felavatjuk községünk címerét és zászlóját, albumot adunk ki képeslapok gyűjteménye alapján a régi és a mai Albertiről és Irsáról. iskolásaink mondákat dolgoznak fel, a családok hazánk és településünk történetének ismeretéből vetélkednek. Testvérvárosaink kórusai és fúvószenekarai találkoznak, koncerteznek. Képzőművészeink régi és új alkotásaikkal mutatkoznak be. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv