851.169

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

...és nincsen benne indián...

Szerző

Kiadó: Korda Kiadó
Kiadás helye: Kecskemét
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 199 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9332-38-0

Fülszöveg

Az ifjúsági regény azoknak a tíz-tizennégy éves gyerekeknek szól, akik már kinőttek a meséből, és már a sci-fiben is meglátják a mesét, a felnőtt kalandregényekhez azonban még túl fiatalok.
Az ... és nincsen benne indián... ilyen könyv. A lakótelepen felnövő teljesen elvárosiasodott gyerekekben ösztönös vágy él a szabad természet után, amelyet azonban csak May Károly és Cooper könyveinek hamis indiánromantikájáról ismernek. Előbb a lakásban próbálnak berendezni indiántanyát, majd a nyári szünetben elszöknek az erdőbe, hogy ott halászatból, vadászatból és gyűjtögetésből éljenek, mint az indiánok. Ez persze nem sikerül. A regényből megismert indiánélet és a valóság között feszülő ellentmondás sok humor forrása, a jellemkomikum mellett számtalan mulatságos helyzet adódik, ami végig mozgásban tartja a rekeszizmokat.
Az ifjúsági regény a neveléshez és az irodalom tanításához is segítséget nyújthat.

Makk Attila

Makk Attila műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Makk Attila könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem