A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Játékzivatar

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 17 cm
ISBN: 963-11-5263-4
Megjegyzés: Színes illusztrációkat tartalmaz.

Fülszöveg

"Haj, nap, mint nap csak egy nóta - / és ez így megy már évek óta"! / Este: "Feküdj le!" - Reggel: "Kelj fel!" / Ébresztőóra hangja bong. / Ám régi játék - este-reggel, / hogy bámulni kell a plafont."
Aki ismeri Mándy Stefánia gyermekverseit, tudja, hogy a "színjáték a mennyezeten", az esti ábrándozás mekkora szerepet tölt be gyereklírájában, gyermek közeli gondolkodásában.
Mándy Stefánia gazdag képzeletű versei népszerűek az óvodák, a gyerekek körében. A költő sosem hajol le a gyerekekhez, hanem maga is gyerekké válik, együtt játszanak, együtt csapong a képzeletük, és együtt látják meg a meseiben a valóságot is. Talán ennek köszönheti versei közvetlenségét, vidámságát, és tehetségének a játékosságot.
Két kiadásban jelent meg A cinóberpiros madár Bálint Endre kedvesen művészi és gyermekien tréfás rajzaival. A költő több gyerekverskötetét is ő illusztrálta. Az új kötetet Hegedüs László eleven, színes rajzai díszítik.

Tartalom

Keljfeljancsi3
Mikulás6
Játékzivatar8
Altató10
A messzi tengeren12
Gyuszi így játszik14
Mit csinál?16
Virágvasárnap18
Nyolc boldog vándor20
Piros22
Zölden zúg23
Április elsején24
A lapuleveli kalapos26
A bergengóci vár28
A tükör30

Mándy Stefánia

Mándy Stefánia műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mándy Stefánia könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem