1.034.867

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Jó, hogy szóltál, Tücsök Trilló!

Szerző
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 7 oldal
Sorozatcím: Kisdobos Kiskönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 10 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a füzetből:

Tücsi, a mindig jókedvű lent sétált a forró vízparton. Olyan meleg délután volt, hogy a homok még most is égette az ember talpát. De csak a többi emberét. Tücsiét nem. Nem... Tovább

Előszó

Részlet a füzetből:

Tücsi, a mindig jókedvű lent sétált a forró vízparton. Olyan meleg délután volt, hogy a homok még most is égette az ember talpát. De csak a többi emberét. Tücsiét nem. Nem mintha Tücsi talpát vastag elefántbőr fedte volna, ó nem. Sokkal egyszerűbb a dolog. Tücsi tegnap egy szúrós kavicsba lépett, és egy pici ponton még fájt a lába. Ezért nagy nehezen rászánta magát, hogy most három napig gumitalpat húz az igazi talpára.
Így hát nyugodtan sétálhatott, nem szúrt, nem égetett, nem csiklandozott se kavics, se homok, se fű, se bogár. Fénylett a nagy kék víz, sugárzott a még nagyobb és még kékebb ég, és minden, de minden hangot elnyelt a roppant forróság.
Csend volt, óriási csend. Tücsi mintha csak hallotta volna ebben a nagy meleg csendben a parti füvecske harmatos zizzenését.
- Jaj, ne lépj rám!
Tücsi lába megállt a levegőben. Vissza

Mándy Stefánia

Mándy Stefánia műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mándy Stefánia könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv