A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

"Szeress egészen mellékesen és szelíden" - CD-vel

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Helikon Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 199 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-227-129-3
Megjegyzés: CD-melléklettel. A CD-n található szöveget elmondja Bács Ferenc.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Márai Sándort még az is idézi, aki soha nem olvasta teljes egészében egyetlen művét sem. Számos tömör és mégis meglepő gondolat- és szófordulata, verssora beleivódott mindennapi szókészletünkbe. Természetesen ez leginkább a Füves könyvnek köszönhető, amelynek aforizmatikus gondolatfüzérei gyakran hangzanak el szónoki beszédekben, közéleti események, iskolai ünnepélyek, rádiós és tévés műsorok bevezetőjeként vagy frappáns lezárásaként. Mert akárcsak Shakespeare, Márai is mindenre tud kádenciát, az élet minden helyzetére mond valami találót, velőset, emlékezeteset.
Kötetünkkel most megpróbálunk egyfajta gondolati kalauzt adni az emberélet minden fontos pillanatához a tőle vett idézetek segítségével, naptárszerűen összeállítva.

Márai Sándor

Márai Sándor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Márai Sándor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv