1.035.015

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Dán-magyar szótár

Dansk-ungarsk ordbog

Szerző

Kiadó: Északi Fény Bt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 194 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Dán  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ez a szótár családi összefogás eredménye. A munka elvégzésére a Dániával meglévő sokéves kapcsolatunk és a dán nép iránt érzett tiszteletünk ösztönzött bennünket. Nem állt rendelkezésünkre korszerű... Tovább

Előszó

Ez a szótár családi összefogás eredménye. A munka elvégzésére a Dániával meglévő sokéves kapcsolatunk és a dán nép iránt érzett tiszteletünk ösztönzött bennünket. Nem állt rendelkezésünkre korszerű eszközállomány,mégis meg akartuk mutatni,hogy lehet hasznos segédeszközt adni azok kezébe, akik magyarországi látogatásuk során kapcsolatot akarnak teremteni. Egyes szavak segítségével is lehet beszélni,mert a szavaknak nemcsak jelentésük, hanem érzelmi töltésük is van.
Egy nemzet saját nyelvén szólva lehet a legkönnyebben kapcsolatot teremteni. Azonban egyidejűleg az adott nemzet iránti tisztelet kifejezése is,aminek mindig barátság a jutalma.
A szótár mintegy 15.000 szót és kifejezést tartalmaz. A gyakorlati használathoz a következő útmutatást szeretnénk adni:
- A magyar igék egyesszámú,harmadik személyű, jelenidejű alakját használtuk és ezt követtük a dánban is, ami a dán ábc rendjétől bizonyos mértékű eltérést eredményezett. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv