984.319

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A szexuális extázis művészete

A szakrális szexualitás útja nyugati szeretők számára/fokozódó gyönyör, mélyülő intimitás

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Vizsom Kft.-Paradigma P. Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 370 oldal
Sorozatcím: Paradigma könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 21 cm
ISBN: 963-204-172-0
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Bennünk él egy mélyen kielégítő, örömteli ölelés képe, melyben a test vibráló gyönyöre magába foglalja a szív boldogságát, a tudatok találkozását, és a rokon lelkek egymásra ismerését.
Az Égigérő Szex egy egyszerű, lépésről-lépésre haladó folyamat, ami mindenki számára követhető, aki tudatos és gyengéd módszerekkkel szeretné visszahozni a szellemet a szexualitásba, és a testet a lélekkel összekötő hídként tisztelni azt.
Az Égigérő Szex az orgazmus élményében új dimenziót nyit - ebben a dimenzióban a nemi szervek orgazmusa csak a kezdet. Inspirációt kapunk az orgazmus teljességének megélésére, ami az extatikus, testtől-testig, lélektől-lélekig egyesülésben csúcsosodik ki. Az Égigérő Szex útja megszabadítja a testet a feszültségektől, a szív megnyílik, és megtelik bizalommal. Kifejlődnek képességeink, mint a vizualizáció, imagináció, és meditáció. Amint ez az integráció megtörténik, felkészülünk egy új, minőségében sokkal magasabb szexuális élményre, melyben a fizikai gyönyör a szív... Tovább

Fülszöveg

Bennünk él egy mélyen kielégítő, örömteli ölelés képe, melyben a test vibráló gyönyöre magába foglalja a szív boldogságát, a tudatok találkozását, és a rokon lelkek egymásra ismerését.
Az Égigérő Szex egy egyszerű, lépésről-lépésre haladó folyamat, ami mindenki számára követhető, aki tudatos és gyengéd módszerekkkel szeretné visszahozni a szellemet a szexualitásba, és a testet a lélekkel összekötő hídként tisztelni azt.
Az Égigérő Szex az orgazmus élményében új dimenziót nyit - ebben a dimenzióban a nemi szervek orgazmusa csak a kezdet. Inspirációt kapunk az orgazmus teljességének megélésére, ami az extatikus, testtől-testig, lélektől-lélekig egyesülésben csúcsosodik ki. Az Égigérő Szex útja megszabadítja a testet a feszültségektől, a szív megnyílik, és megtelik bizalommal. Kifejlődnek képességeink, mint a vizualizáció, imagináció, és meditáció. Amint ez az integráció megtörténik, felkészülünk egy új, minőségében sokkal magasabb szexuális élményre, melyben a fizikai gyönyör a szív öröme és a lélek extázisa lesz.
Az erotikus áldást úgy tapasztalhatjuk meg, ha a szexet nem különítjük el más, magasabb rendű céljainktól, és nem kezeljük egyszerűen kikapcsolódásként, hanem gyakoroljuk a szexuális extázis művészetét, hogy mind magasabb tudatállapotokat érhessünk el, és egyúttal elmélyítsük intimitásunkat partnerünkkel.

Lényegét tekintve az Égigérő Szex nem technika, hanem szerelem, nem egy módszer, hanem mély ellazulás a szívben. Egy létállapot.
Soha egy percig se gondold, hogy birtokolhatod az extázist. Az igazság az, hogy csak az extázis birtokolhat téged. Ez a könyv csak előkészület. Segít felkészülni valamire, ami ajándékként érkezik - és abban a pillanatban elillan, ahogy meg akarod ragadni.
Az extázis beválik. Mégis hosszú ideig nem alkalmaztuk. Eljött az idő, hogy újra felfedezzük értékeit. Az extázis egyetlen pillanata képes megváltoztatni életünket. Vissza

Tartalom

A befelé vezető út13
E megnyitó szakaszban személyes felfedezéseimet írom le az extatikus szexualitás különféle tradíciói terén, valamint azt a szisztematikus gyakorlatsort, amit ezt követően fejlesztettem ki: a Szerelem és Extázis Gyakorlatsorát, amit a könyv egyszerű, lépésről lépésre felépített folyamatban mutat be.
Hogyan használjuk a könyvet20
Ebben a szakaszban olvasható mindaz, amit tudni kell ahhoz, hogy a gyakorlatok jótékony hatásait maximálisan kamatoztathassa az olvasó. A gyakorlatok egymásra épülnek, magukban foglalják az előző lépéseket.
Égigérő szex és tantra35
Ez a fejezet vita tárgyává teszi azokat a szexualitás terén elterjedt mítoszokat, melyek megakadályoznak bennünket abban, hogy teljességében megélhessük lehetőségeinket, mint extatikus szeretők. Elénk tárja a szakrális szexualitás képét, kiemeli az Égigérő Szex alapelveit, hogy megérthessük az alapvető összefüggéseket a következő gyakorlatokhoz.
Benső szeretőnk felébresztése53
Itt kezdődik a szexuális extázis tananyagának gyakorlati része. Választ kapunk a kérdésre: Hogy kezdjek hozzá? Összeismerkedünk Benső Szeretőnkkel. E fejezet kiemeli annak fontosságát, hogy önmagunkat kell elsősorban szeretnünk ahhoz, hogy szerethessünk másokat.
Tudatos légzés: A lélegzet követése
Benső Szeretőnk felébresztése
A Szívüdvözlet
Megnyílás és bizalom67
Szívtől-szívig érő kapcsolatot teremtünk partnerünkkel, hogy biztonságban és védettnek érezzük magunkat, mielőtt belevágnánk az Égigérő Szex felfedezésébe. Létrehozunk egy menedéket, egy szakrális területet, és eloszlatunk minden félelmet, ami további felfedezéseink útját állhatná.
A Szakrális Terület megalkotása
Az Összeolvadó Ölelés
Az Ellenállások Meghaladása
Az intimitás elmélyítése90
A partnerek megtanulják a csábítás törékeny művészetét, és az öt érzék felébresztését. Ezután egy-egy tánccal kifejezik egymásnak a bennük élő istent és istennőt. Humorra és játékosságra tesznek szert a szerelemben, és lelki közösségben harmonizálják energiáikat.
Érzék Ébresztő Szertartás
Táncoló Istenségek
Benső Mosoly
Léleknéző
Az extatikus test értékelése114
Felkészítjük a testet az extázis magas szintű energiájának üdvözlésére és befogadására. Újra felfedezzük testünkben a barátot és a szerelem szellemének templomát.
Megtisztulási Szertartás
Alapállás
A Test Elismerésének Szertartása
Az erotikus érintés művészete
Érintés tollal
Cirógatás ujjheggyel
Siklás és csúszás
Közös nyújtás
Közös Guggolás
Medencemozgatás
Nyíló lótusz
A benső fuvola megnyitása148
Megnyitjuk a Benső Fuvolának nevezett rejtett csatornát, ami összeköti a test hét energia központját. Ezzel felkészülünk a teljes testet érintő orgazmusra. Megtanuljuk, hogyan terjesszük ki és tartsuk meg a szexuális energiát, majd felemeljük a magasabb energia központokhoz.
A PC Pumpa
Szexuális Légzés
Medenceringatás
Kettős medenceringatás
Gyönyörszerző szertartások önmagunk számára173
A könyv korábbi gyakorlatait most a szexualitás területén alkalmazzuk. Megtanuljuk önmagunk szeretetét, és az önmagunknak való gyönyörszerzés művészetét. Felfedezzük, mi fokozza bennünk a szexuális izgalmat, és mélyebben megértjük nemi szerveinkhez fűződő viszonyunkat, örömet szerzünk önmagunknak, és partnerünknek.
Gyönyörszerző Szertartás önmagunk számára
Párbeszéd a szexről
Gyönyörszerzés Önmagunknak partnerünk jelenlétében
Gyönyörszerzés Önmagunknak egymás mellett
Találkozás: Gyönyörszerzés egymásnak
A benső férfi és a benső nő harmonizálása207
Az Égigérő Szexben a harmonikus kapcsolatok az egyenlő partneri viszonyon alapulnak. Ehhez fel kell ismerni, és egyensúlyba kell hozni a parnerekben a Benső Nőt és a Benső Férfit. Eljátsszuk a nemi szerepeket, váltogatjuk őket, és kiegyensúlyozzuk férfi és női polaritásunkat azáltal, hogy megtanuljuk az adás és elfogadás művészetét.
A Benső Férfi és a Benső Nő vizualizálása
Egymás karakterének eljátszása
Yin-Yang játék
Az extatikus válaszreakció felébresztése235
A kulcs az extatikus válaszreakció felébresztéséhez abban rejlik, hogy a szexuális izgalom fokozott állapotában is nyugodtak, ellazultak maradjunk. Megtanuljuk az izgalom feltámasztását, megtartását, és az ennek való elpihenést. Megtanuljuk az orgazmikus reflex felébresztését a szexuális szituációtól függetlenül.
Parttalan Rázkódás
Az Áramló Folyamat
A Pillangó
Az Egyesítő Nyugalom
A Szexuális Egyesítő Nyugalom
Az orgazmus-élmény kiterjesztése259
A kellemetlen szexuális élmények feszültséget hagynak hátra a nemi szervekben, amelyeket meg kell gyógyítani. Ebben a fejezetben szexuális gyógyítást tanulunk, hogy teljes egészségben képesek legyünk a tökéletesen kielégítő orgazmus átélésére.
A Yoni Meggyógyítása
A Vajra Meggyógyítása
A Gyógyító Anális Masszázs
Az orgazmustól az extázisig296
Megtanuljuk a nemi szervi orgazmus fenntartását, és fejlett technikákkal felemeljük a testen kereszül a fejig. Ez extatikus állapotok sorozatát idézi elő, és azt az érzetet kelti, hogy energiánk kiterjed a testünk határain túlra.
A Tigris Meglovaglása Egyedül
A Tigris Együttes Meglovaglása
Együttes Suhanás a Koronáig
A Test egyéb részeinek feltöltése
Völgy-orgazmus: első szint
Völgy-orgazmus: második szint
A gyönyör hullámának meglovaglása324
Ez a gyakorlatsor csúcspontja: egy hét lépcsős folyamat, melyben alkalmazhatunk mindent, amit eddig tanultunk, és megtapasztalhatjuk a szexuális extázist. A szeretkezés alaphelyzeteinek játékos felfedezésével kezdjük, ezzel felkészítjük a testet az Égigérő Szex végső gyakorlatára - a gyönyör hullámának meglovagolására.
A szeretkezés alap testhelyzetei
A férfi felül helyzet
Reggeli és esti hangolás
Guruló csiklandozás
Tolás-húzás
A nő felül, vagy Shakti helyzet
Guggoló Shakti
Erotikus Shakti
Olló pozíció
Kanál pozíció
Rejtőzés a résben
A támadó tigris
Álló Shiva
Orális szeretkezés
A Gyönyör Hullámának Meglovaglása
Első lépés: Medenceringatás
Második lépés: Az izgalom fokozása
Harmadik lépés: A Benső Fuvola együttes megnyitása
Negyedik lépés: A játékos hullám
Ötödik lépés: Összekapcsolódás lélegzettől lélegzetig
Hatodik lépés: Megnyílás Benső Fényünk felé
Hetedik lépés: A Végtelen kör
Az égig érő szex integrálása mindennapi életünkbe
Függelék I.: Biztonságos szex358
Függelék II.: Zenei választék363
Függelék III.: Tanfolyamok368
Köszönetnyilvánítás369

Margo Anand

Margo Anand műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Margo Anand könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem