838.595

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Könnyekkel a győzelemig

Spirituális gyógyulás a szorongás és a depresszió modern kori betegségeiből

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Bioenergetic Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 180 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-291-427-5

Fülszöveg


Mindannyian szembesülünk olyan időszakokkal, amikor a létezés fájdalma szinte elviselhetetlennek tűnik. Egyeseknél e tapasztalatok ritkák és enyhe fájdalommal járnak, másokra viszont nyomasztóan hat a gyötrő kín; s egyre mélyebbre süllyednek egy feneketlennek tűnő sötétségbe.
Ha te vagy egy szeretted épp egy ilyen időszakon mentek keresztül, akkor jó, hogy kézbe vetted ezt a könyvet. Talán megtalálod benne a kirakós játék néhány olyan darabját, melyekre eddig még nem leltél rá. Egy rejtélyt. Esetleg egy csodát.
Most gondold végig azt a lehetőséget, hogy bármi megtörténhet. Nem arra kérlek, hogy higgy ebben, csak vedd fontolóra, hogy ez igaz lehet. Pusztán e gondolat - hogy a csodák lehetségesek - többet tesz a gyógyulásod útjának kikövezésében, mint képzelnéd.
Ez nem jelenti azt, hogy semmiféle erőfeszítést nem kell tenned. A csodák nem gyors megoldásokban vagy egyszerű válaszokban rejlenek. De aktiválnak egy olyan, mindenkiben meglévő spirituális erőt, mely segít majd neked.... Tovább
Fülszöveg Kép

Marianne Williamson

Marianne Williamson műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Marianne Williamson könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Könnyekkel a győzelemig

Olvasatlan példány.

Állapot: Újszerű
2.640 ,-Ft
13 pont kapható
Kosárba