926.649

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Lovak

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Holló és Társa
Kiadás helye: Kaposvár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 37 cm x 27 cm
ISBN: 963-8380-21-7
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

Fülszöveg

A ló sok ember számára sok mindent jelent. Van, akinek életforma, társa a sportban vagy pihenésben, az erő és a hatalom szimbóluma, a Szépség élménye. Csak csodálni lehet a lovat, és adózni szépségének. Lovak...képpel és szóval próbáljuk ünneppé tenni, mikor elér hozzánk e nagyszerű lények csodája. Végigkísérjük történetét az őskori eohippustól egészen napjaink versenylováig. Közel 300 fénykép illusztrálja a ló magasztos fenségét...futás közben vad prériken, játék közben, verseny közben akadály fölött, ahogy repül a győzelem felé. Mindegy, hogy nehéz Shire, finomjárású Arab, gyerekeket szállító póni, mindet itt találjuk...Ránk várnak. Legendás lovak, hős lovak, lovak...lovak! A lovakat szerető ember valódi kincsestára lehet a kötet, legyen akár szakember, akár kíváncsi érdeklődő.

Marietta Whittlesey

Marietta Whittlesey műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Marietta Whittlesey könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem