A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Köszönöm a tüzet, uram

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 297 oldal
Sorozatcím: Modern könyvtár
Kötetszám: 278
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 10 cm
ISBN: 963-07-0478-1

Fülszöveg

Három nemzedék életformája, eszmékről és erkölcsökről vallott felfogása ütközik össze Benedetti regényében. A mindennapok szövevényes epizódjai közt érlelődő tragédiák színhelye a gazdag kis ország, a Latin-Amerika Svájcának nevezett Uruguay. Megsemmisíthetők-e a a társadalmi konvenciók, a képmutató erkölcs? Széttéphetők-e a kötelező érvényűnek vélt érzelmi szálak, az anyagi kötöttségek, újra kezdhető-e a nagypolgári kényelembe süppedt, kiüresedett élet, a múlttal való szakításhoz elég erőt ad-e a viszonzásra talált, nagy szerelem? Apagyilkosnak kell-e lennie a főhősnek, a nemzedéke és saját lelkiismereti problémáinak útvesztőjében megoldást kereső, tiszta életre vágyó, elmélkedő uruguayi Oblomovnak? Evolúció vagy forradalom orvosolhatja-e a gazdasági-politikai függőség hálójában vergődő ország belső bajait?
Megannyi kérdést vet fel a kitűnő uruguayi író, Martin Benedetti filmszerűen pergő, humorral és iróniával átszőtt, olvasmányos regényében.

Mario Benedetti

Mario Benedetti műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mario Benedetti könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem