A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Grünes Licht - Tankönyv

Német III.

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Nemzeti Tankönyvkiadó Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 179 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Német  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN: 963-18-9077-5
Megjegyzés: Tankönyvi szám: 56 326/III. Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal. Első kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Start sorozat harmadik köteteként megjelenő GRÜNES LICHT nemcsak azokhoz szól, akik már tanultak a sorozat két előző kötetéből és tudásukat tovább akarják mélyíteni - reményeim szerint mindenki,... Tovább

Előszó

A Start sorozat harmadik köteteként megjelenő GRÜNES LICHT nemcsak azokhoz szól, akik már tanultak a sorozat két előző kötetéből és tudásukat tovább akarják mélyíteni - reményeim szerint mindenki, aki már eljutott a középhaladó szintre, haszonnal forgathatja.
A GRÜNES LICHT fejezetei nem épülnek egymásra, nehézségi fokuk sem tér el lényegesen, így a tanár/tanuló szabad kezet kap abban, hogy milyen sorrendben dolgozza fel azokat. A fejezeteken belül meglehetősen különböző egy-egy szöveg ill. feladat nehézségi foka, hogy a tanár a csoport érdeklődésének, tudásszintjének megfelelően válogathasson belőlük.
A szövegek kiválasztásánál arra törekedtem, hogy azok nyelvileg és műfajilag változatosak, érdekesek legyen, olyan kérdéseket, problémákat vessenek fel, amelyekről mindenki szívesen vitatkozna, olvasna az anyanyelvén is.
Az előző kötetektől eltérően a GRÜNES LICHT-ben már lemondhattam a magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokról, mivel a sorozatot ismerő nyelvtanuló ebben a kötetben már szinte alig találkozik számára ismeretlen nyelvtani jelenséggel. Újdonságként viszont több minden is megkönnyíti a munkáját:
- A tankönyv és munkafüzet feladataihoz - az egyéni megoldást igénylő feladatok kivételével - megoldás készült.
- A "Redemittel" címszó alatt összegyűjtött kifejezések abban segítik, hogy írásban és szóban könnyebben, választékosabban fejezze ki magát.
- A "Grammatik-Index" abban nyújt segítséget, hogy egy-egy nyelvtani jelenségre vonatkozó feladatot könnyen és gyorsan megtalálhasson, s így a könyvet akár nyelvtani gyakorlókönyvként forgathassa.
A sorozat korábbi köteteihez hasonlóan, a GRÜNES LICHT végén is találhatunk szólistát, amely a tankönyv szövegeiben előforduló, ismeretlennek vélt szavak és kifejezések azon jelentéseit tartalmazza, amelyek az adott szókörnyezetben fordulnak elő. Vissza

Maros Judit

Maros Judit műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Maros Judit könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Grünes Licht - Tankönyv Grünes Licht - Tankönyv Grünes Licht - Tankönyv Grünes Licht - Tankönyv

Néhány lapon színes aláhúzások láthatók.

Állapot:
940 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba
konyv