836.701

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Start! Neu I. Tankönyv

Német I. tankönyv

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Nemzeti Tankönyvkiadó Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 204 oldal
Sorozatcím: Start! Neu
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar  Német 
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN: 963-19-4431-x
Megjegyzés: Fotókkal, színes illusztrációkkal gazdagon díszített könyv. Tankönyvi száma: 56440.

Fülszöveg

A Start! Neu az 1994-ben megjelent és azóta tíz kiadást megélt Start! átdolgozott változata. A könyv széles körben elterjedt a középiskolákban, de az eltelt idő és a nyelvoktatásban bekövetkezett változások indokolttá tették, hogy korszerűsítsük. Az átdolgozás során arra törekedtünk, hogy fokozottabban megfeleljünk a korosztály érdeklődésének. Új témakörökkel gazdagodott a könyv, frissebb, fiatalos hangvételt üt meg.
Az "új" Start fejezetei kisebb, egymást lazábban követő egységekre épülnek. Hangsúlyosabbá váltak bizonyos feladattípusok, így megnőtt az írás-, az olvasás- és halláskészséget fejlesztő feladatok száma.
Ez utóbbit két kazetta segíti.
Arra törekedtünk, hogy a szövegeink ne legyenek tankönyvízűek, az él, beszélt nyelvet tükrözzék. A könyv második felében egyre több autentikus szöveggel találkozhat a nyelvtanuló. Az "új" Start több országismereti információt tartalmaz, több "hús-vér" alakot mutat be, ugyanakkor - bízva a játékos kedvű nyelvtanulóban - nem idegen tőle... Tovább

Tartalom

német, nyelvtanulás, tankönyv, nyelvtan, olvasás, szókincs, fejlesztés
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem