1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Start! Neu Plus

Gyakorlófeladatok és tesztek

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Nemzeti Tankönyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 94 oldal
Sorozatcím: Start! Neu
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-19-4432-8
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal és magyar nyelvű előszóval. Tankönyvi szám: 56440/F.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Start! Neu Plus elsősorban azoknak a kezdő nyelvtanulóknak készült, akik a Start! Neu-ból (Nemzeti Tankönyvkiadó, 2001) tanulnak, de természetesen más könyvet használó is forgathatja... Tovább

Előszó

A Start! Neu Plus elsősorban azoknak a kezdő nyelvtanulóknak készült, akik a Start! Neu-ból (Nemzeti Tankönyvkiadó, 2001) tanulnak, de természetesen más könyvet használó is forgathatja segédkönyvként.
A Start! Neu Plus első része (Teil A) ötleckénként foglalja össze a Start! Neu-ban előforduló nyelvtani jelenségeket. A négy fejezet (egyenként kb. 20-25 feladatot tartalmazó) felépítése az áttekinthetőség kedvéért megegyezik. A feladatsorokat szókincsgyakorlatok nyitják, majd főként írásban elvégezhető, ellenőrző jellegű nyelvtani feladatok következnek, amelyeket a magyarról németre való, kontrasztív szemléletű fordítások zárják.
A feleletválasztós tesztsor (Teil B) is szinte kizárólag nyelvtani feladatokat tartalmaz, de az első tesztben találhatunk lexikai feladatokat is.
Az utolsó rész (Teil C), az államilag elismert alapfokú nyelvvizsgákról kíván tájékoztatást nyújtani. Nem arra törekedtünk, hogy a vizsgákat bemutassuk, hisz célunk nem a közvetlen vizsgatréning, hanem a készségfejlesztés.
A könyvet záró nyelvtani mutató (Grammatik-Index) eligazítást nyújt a feladatgyűjteményben található gyakorlatokról. Az index segítségével nemcsak gyakorlatról gyakorlatra haladva végezhetők el a feladatok, hanem a nyelvtani és lexikai jelenségek alapján is.
A Start! Neu Plus segítséget nyújt a tanárnak az időközönkénti számonkérés anyagának összeállításában. A nyelvtanulót is motiválja, mivel az ismétlésnél nem kell elővenni a munkafüzet már korábban megoldott feladatait, a tanultakat új kontextusban látja viszont. A feladatgyűjtemény nemcsak a számonkérésben és ismétlésben kíván segítséget nyújtani, hanem kiegészítő anyagként olyan nyelvtani jelenségek begyakorlásához is használható, amelyek elsajátítása nehézséget okoz. Mivel a Start! Neu Plus szókincse és nyelvtana követi a Start! Neu-t, így azzal párhuzamosan használható.
Az utolsó, nyelvvizsga feladatokat tartalmazó rész főként azoknak szól, akik fel szeretnék mérni, hogy tudásuk elérte-e már azt a szintet, amellyel jó eséllyel letehetik a nyelvvizsgát.
Reméljük, hogy sok nyelvtanuló fogja úgy érezni a Start! Neu Plus elvégzése után, hogy tudása megérett a nyelvvizsgára.
Sikeres munkát kívánnak a Szerzők Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv