A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Mártások kislexikona

Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: M-Érték Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 297 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 15 cm
ISBN: 963-7304-64-9
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A legfinomabb mártások mindenki kedvére
- Alapmártások, klasszikusok, alapreceptek
- Gazdag kínálat hús- és halételekhez, zöldségfélékhez, olaszos tésztaételekhez, édességekhez
- Egzotikus mártások és mártogatósok (dipek), relish-ek és chutneyk
- Gyakorlati tanácsok: melyik mártás mihez illik; konyhai fortélyok; szakácslexikon

Tartalom

8 Bevezetés
14 Klasszikus mártások, alaplevek és pácok
58 Mártások hús- és szárnyasételekhez
114 Mártások halételekhez és a tenger gyümölcseihez
146 Mártások zöldségfélékhez
170 Mártások olaszos tésztaételekhez
196 Salátaöntetek
220 Salsák, Chutneyk és mártogatósok
250 Desszertmártások
274 Gyakorlati tanácsok és szakácslexikon
294 Receptmutató
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem