864.599

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Őrjítő kór

Szerző
Lektor

Kiadó: Radnai Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 268 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-7146-07-5
Megjegyzés: Második kiadás.

Fülszöveg

Dr. Emil Monge kutatóorvos és dr. Beatrice Renoir házassága válságban van, mert a nő elhanyagolva érzi magát. Emiatt a férfi kiborul és elrohan. Napokig nem tér haza.
Beatrice bánatosan lép be a férje laboratóriumába, ahol Mirci a macskája veszettként támadja meg. Az állat teste csupasz, szőrtelen, a szájából bűzös zöldes-sárga nyál folyik. Néhány nap múlva Beatrice észreveszi férjét a laborban, odasiet hozzá, de az őrültként támad rá, s Mircihez hasonlóan szőrtelen, a sapkája a földön hever, benne gyönyörű, dús haja. A szájából iszonyú büdös nyál csorog.
Emilt kórházba viszik, ahol hamarosan meghal. Az orvosok értetlenül állnak a betegséggel szemben. Feltételezik, hogy az a szer okozta, amelyet feltalált.
Amikor a bőrgyógyászaton fekvő betegeken is kitör az őrjítő kór, dr. Laverean főorvosnő a rendőrségen bejelentést tesz, miszerint mindenért dr. Beatrice Renior a felelős.

Martha Tailor

Martha Tailor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Martha Tailor könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Őrjítő kór
Állapot:
640 ,-Ft
3 pont kapható
Kosárba