1.034.933

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kismama működése

Túlélési kalauz

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Animus Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: Kezelési útmutató
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 21 cm
ISBN: 963-8386-97-5
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Panaszkodj, amennyi jólesik! Ez a legfontosabb tanács, amit egy ún. "terhes" nőnek adhatunk. A második legfontosabb pedig, hogy használd ki az alkalmat! Tömd csak nyugodtan magadba kedvenc,... Tovább

Előszó

Panaszkodj, amennyi jólesik! Ez a legfontosabb tanács, amit egy ún. "terhes" nőnek adhatunk. A második legfontosabb pedig, hogy használd ki az alkalmat! Tömd csak nyugodtan magadba kedvenc, kalóriadús ételeidet, aztán szemrebbenés nélkül fogd az egészet a babára. (Hogy az orvos mást mondott? Mondtam én, hogy orvos vagyok?)

Tervezgetés, felkészülés, gyakorlás, tanulás... Természetesen ezekre is szükség van, és persze meg kell osztanunk partnerünkkel a másállapottal járó kellemes és iszonyú élményeket, segítenünk kell egymást, bla-bla-bla...

Ne feledjük: a terhesség lehet izgalmas és szép kaland, de lehet kellemetlen erőpróba is - gondoljunk csak a reggeli rosszullétre, a hátfájásra stb.

Egy szó, mint száz, a terhesség páratlan lehetőséget kínál arra, hogy jól kinyafogd magad, s a mi a legjobb: senki nem róhat meg érte. Aki mégis megteszi, annak nyugodtan kikaparhatod a szemét - és ezért sem róhat meg senki. Vissza

Fülszöveg

A gyerekvárás csodálatos, izgalmas, örömteli élmény lehet nem csak számodra, de férjurad számára is. Varázslatos időszak ez! Telis-tele megosztásra érdemes tapasztalatokkal, vidámsággal, boldog tervezgetéssel.

Ám mialatt várjátok azt a bizonyos napot, (vagy azt a bizonyos éjjel két órát), a sok-sok örömbe némi üröm és cseppenhet. Gondolunk itt a reggeli émelygésre, a hátfájásra, a hangulatingadozásra, a duzzadt bokára, a terhességi csíkokra.

Nos, épp ezért legyen ez a könyvecske vásárlási listátok legtetején, amikor felszerelkeztek a kilenc hónap áldott állapotra és a kis drágaság fogadására. Miért? Mert ez a nélkülözhetetlen útmutató telis-tele van jobbnál jobb tanácsokkal annak érdekében, hogy csak a szépre emlékezz, és gyermeked apja a kilenc hónap elteltével is szóba álljon veled.

Martin Baxendale

Martin Baxendale műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Martin Baxendale könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv