Közel 4.000 kötet Minikönyvek témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A Szabolcs-Szatmár megyei monografikus tánckutató munka eredményei és módszertani tapasztalatai (dedikált példány)

Különlenyomat az Ethnographia LXIX. évf. 3. számából

Szerző
,
Kiadó:
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 12 oldal
Sorozatcím: Ethnographia
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Martin György és Pesovár Ernő szerzők által dedikált példány. Különlenyomat. Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Előszó

A Népművészeti Intézet Néprajzi osztályának kezdeményezésére indult meg 1952-ben az a monografikus jellegű tánckutató munka, aminek első eredményeként 1954 végére elkészült a Somogyi táncok c.... Tovább
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Szabolcs-Szatmár megyei monografikus tánckutató munka eredményei és módszertani tapasztalatai (dedikált példány) A Szabolcs-Szatmár megyei monografikus tánckutató munka eredményei és módszertani tapasztalatai (dedikált példány) A Szabolcs-Szatmár megyei monografikus tánckutató munka eredményei és módszertani tapasztalatai (dedikált példány) A Szabolcs-Szatmár megyei monografikus tánckutató munka eredményei és módszertani tapasztalatai (dedikált példány) A Szabolcs-Szatmár megyei monografikus tánckutató munka eredményei és módszertani tapasztalatai (dedikált példány) A Szabolcs-Szatmár megyei monografikus tánckutató munka eredményei és módszertani tapasztalatai (dedikált példány) A Szabolcs-Szatmár megyei monografikus tánckutató munka eredményei és módszertani tapasztalatai (dedikált példány) A Szabolcs-Szatmár megyei monografikus tánckutató munka eredményei és módszertani tapasztalatai (dedikált példány)

A borító és pár lap kissé foltos.

Az előlapon a szerzők, Martin György és Pesovár Ernő névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
3.840 ,-Ft
19 pont kapható
Kosárba