844.852

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A művész Isten szolgája (dedikált példány)

Tokody Ilonával beszélget Marton Árpád

Szerző
Kapcsolódó személy

Kiadó: Kairosz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 127 oldal
Sorozatcím: Miért hiszek?
Kötetszám: 57
Nyelv: Magyar 
Méret: 16 cm x 10 cm
ISBN: 978-963-662-079-0
Megjegyzés: Tokody Ilona operaénekesnő által dedikált példány.

Fülszöveg

Világszerte ünnepelt operadívánk e könyv lapjain vall először kötetnyi terjedelemben három évtizede töretlen pályájáról. Carreras és Domingo kedvenc Mimije Pavarotti oldalán is elénekelte legendás szerepét, az operatörténet egyedüli szopránjaként, aki mindhármójukkal színpadra lépett Puccini Bohéméletében. Az operarajongók tízezrei szerint fölülmúlhatatlan Aida, Desdemona, Liu, Micaela, Lauretta és Angelica nővér; arénakoncertek ünnepelt sztárja és igényes dalestek művésznője a világ legnagyobb operaházainak tapsvihara után, tucatnyi lemez és a legrangosabb elismerések birtokában is megmaradt annak, akivé szülei, a tápé-kutasi tanítóék nevelték: minden sikeréért keményen megküzdő, Istenre tekintő, szeretetteljes és szeretetre méltó embernek. Vallomásaiból kitetszik: kimagasló művészi teljesítményeket csakis őszinte és igaz emberség hitelesíthet.

Marton Árpád

Marton Árpád műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Marton Árpád könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem