Háztartástan témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Gyorsan szállj fel a buszra!

Szerző
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 298 oldal
Sorozatcím: Csíkos könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 963-11-3774-0
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.

Fülszöveg

Márton Klára nagy sikerű regénye, a Tessék engem elrabolni! sokak számára emlékezetes. Film is készült belőle, nemzetközileg díjat nyert, magát a regényt három idegen nyelvre is lefordították. Ha megkapó történetének tanulságát úgy lehetne összegezni, hogy szeretet nélkül nem élet a gyerekek élete, akkor ennek az új és szintén szuggesztív regénynek se más a végső mondanivalója. Csakhogy az új könyvnek nem kisgyerek, hanem kollégista fiatal lány a hőse, cselekvési tere nagyobb, s a veszélyek is, amelyeket magára idéz, nagyobbak. Kollégiumi kiközösítés, szökés, céltalan, pénz nélküli budapesti kallódás s minden veszélye, ami ebből adódik, kerülgeti. S csak a belső tisztaságvágya meg a mégiscsak segíteni kész emberség menti meg, ha nem is a keserves tapasztalatoktól, hanem a zülléstől.

Márton Klára

Márton Klára műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Márton Klára könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gyorsan szállj fel a buszra! Gyorsan szállj fel a buszra! Gyorsan szállj fel a buszra! Gyorsan szállj fel a buszra! Gyorsan szállj fel a buszra! Gyorsan szállj fel a buszra!

A borító enyhén kopott, foltos. A lapélek elszíneződtek. A címlapon ajándékozási bejegyzés látható.

Állapot:
480 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba