798.773

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az elsőszülött (dedikált példány)

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus
Lektor

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 171 oldal
Sorozatcím: Vidám könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN: 963-07-1280-6
Megjegyzés: Gombár Endre fordító által dedikált példány. Fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

A híres finn humorista ezúttal egy pszichológust tűzött tolla hegyére, aki - agglegénységét feladva - családot alapít, és elsőszülött fiát kísérleti alanynak tekinti. Ennek következményeként a fiúgyermek már hároméves kora előtt megismeri a biológiai rejtelmeit, és a maga módján értelmezi is őket. A pszichológust sorozatosan érik ezután a csapások, és mindez kitűnő alkalmat nyújt Martti Larninak arra, hogy kigúnyolja a könyvek útmutatásai alapján gyermekeket nevelő apát és - persze - magát a pszichológiát is; mindazt, ami a csodálatos és a lélektant körülveszi, mindezzel együtt pedig a mai finn társadalom visszásságait. Larni görbe tükre nem kegyetlen, az általa ábrázolt világ nem kiúttalan. Az elsőszülött okozta kellemetlenségek gyógyszerét, gyógymódját is közli az olvasóval, miközben sokszor és szívből meg is nevetteti - hiszen voltaképpen ez a humorista kötelessége és művészete.

Martti Larni

Martti Larni műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Martti Larni könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az elsőszülött (dedikált példány) Az elsőszülött (dedikált példány) Az elsőszülött (dedikált példány) Az elsőszülött (dedikált példány) Az elsőszülött (dedikált példány) Az elsőszülött (dedikált példány) Az elsőszülött (dedikált példány) Az elsőszülött (dedikált példány) Az elsőszülött (dedikált példány)

A borító enyhén foltos, sérült, a könyv kötése megtört.

Az előlapon a fordító, Gombár Endre névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
1.980 ,-Ft
10 pont kapható
Kosárba