838.824

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Mielőtt búcsút mondanék/Az oroszlán játszmája/Mentés/Gravitáció

Válogatott könyvek

Fülszöveg

Mary Higgins Clark: Mielőtt búcsút mondanék
Nell MacDermottnk eddig minden sikerült az életben: csodálatos férje van, és hamarosan elkezdi azt a pályát, amire mindig is vágyott. Ám férje váratlan és tragikus halálával Nell világa hirtelen darabokra hullik, minden, ami addig biztos volt, bizonytalanná válik. Megbízhat-e a médiumban, aki felajánlja segítségét? A férje jó híre - és a saját élete - egyaránt függhet ettől. A világ egyik legolvasottabb írónőjének sikerkönyve.

Nelson DeMille: Az oroszlán játszmája
Amikor a Kennedy repülőtér felé közeledő, leszállni készülő repülőgép nem válaszol a légiforgalmi irányítók hívására, nem sok jóra lehet számítani. Az Egyesült Államok elleni egyszemélyes bosszúhadjárat vette kezdetét. A merénylő terveinek keresztezéséhez egy bátor és dörzsölt fickóra van szükség. John Corey, a New York-i rendőrség egykori nyomozója éppen megfelelő személy. Lélegzetelállító krimi a Titkok szigete szerzőjétől.

Nicholas Sparks: Mentés
Éjszaka egy bárban... Tovább

Tartalom

Mary Higgins Clark: Mielőtt búcsút mondanék6
Nelson DeMille: Az oroszlán játszmája132
Nicholas Sparks: Mentés194
Tess Gerritsen: Gravitáció426
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Mielőtt búcsút mondanék/Az oroszlán játszmája/Mentés/Gravitáció Mielőtt búcsút mondanék/Az oroszlán játszmája/Mentés/Gravitáció Mielőtt búcsút mondanék/Az oroszlán játszmája/Mentés/Gravitáció

A védőborító kissé kopottas.

Állapot:
1.230 ,-Ft
18 pont kapható
Kosárba