| Kiadó: | Esély Kiadó és Kereskedelmi Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 157 oldal |
| Sorozatcím: | Esély Konyha |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 19 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-7709-66-5 |
| Előszó | 7 |
| Étrend és öregedés | 9 |
| Bevezetés a gyümölcs- és zöldségfogyasztásba | 10 |
| Az öregedés | 15 |
| Gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztása betegségmegelőzés céljából | 23 |
| Szívkoszorúér betegség | 24 |
| A rák | 31 |
| A magas vérnyomás | 39 |
| Szélütés és agyvérzés | 47 |
| Nem inzulin-függő cukorbetegség | 53 |
| Csontritkulás | 59 |
| Az immunrendszer erősítése | 65 |
| A dohányzással összefüggő betegségek megelőzése | 73 |
| Gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztása az élet minden szakaszában | 81 |
| Kisgyermekek | 82 |
| Óvodás- és kisiskoláskor | 91 |
| Serdülők és huszonévesek | 101 |
| Felnőttkor | 113 |
| Az időskor | 121 |
| Terhesség és szoptatás | 133 |
| Gyümölcsök és zöldségek jegyzéke | 145 |