1.034.991

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az utolsó tét

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: JLX Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím: Gyilkos elmék
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-305-299-0
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az FBI Virginia állambeli quanticói központú Viselkedéskutató Egysége (VKE) az ország legravaszabb sorozatgyilkosairól készít profilt, melynek segítségével talán megmenthetik a következő áldozat életét...
A csapatnak ezúttal a kansasi Lawrence-be kell sietnie, ahol egy kegyetlen páros a város hajléktalanjait vette célba. A rendőrség kivétel nélkül frissen mosdatva, megfésülve és új ruhába öltöztetve találja meg az áldozatokat. Jason Gideon profilalkotó számára ezek a gondosan megrendezett, elszigetelt helyeken elkövetett gyilkosságok kivételesen beteges elmére utalnak.
A csoportot közben ráállítják egy emberrablási ügyre is. Noha az elkövetési módszer nem azonos a korábbi esetekkel, Gideon baljós következtetésre jut. Még a 68 000 dolláros váltságdíj kifizetése előtt meg kell találniuk a húszéves Kelly Bondert, különben a gyilkosok az előzőeknél is borzalmasabb módon végeznek vele.

Max Allan Collins

Max Allan Collins műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Max Allan Collins könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv