864.588

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Klim Számgin élete III.

Negyven év

Szerző
Fordító

Kiadó: Szikra Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 375 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:

Fülszöveg

A hatalmas mű harmadik kötetében Gorkij az 1905-ös esztendő és az azt követő három év eseményeit ábrázolja. Hőse a barrikádok tövében megpróbálja levetkőzni a terhes örökséget, amely kora gyermekkora óta nehezedik életére: a céltalanság, magánosig és elszigeteltség nyomasztó érzését. Előbb csak passzívan segíti a forradalmárokat, eltűri jelenlétüket hazában, majd teljesíti kisebb megbízásaikat, küldetéseiket; a véletlen is úgy hozza, hogy több alkalommal valósággal segítőtársukká kell válnia.
A rohamléptekkel haladó események sodrában egyre világosabban határolódnak el az erők táborai; Számgin érzi, hogy neki is döntenie kell, határozott állást kell foglalnia, azonban veleszületett örökös tétovázása, bizonytalansága, képtelenné teszi arra, hogy már most rálépjen a helyes útra. Újból egy vidéki kisvárosba kerül, nyomasztó emberek, szektáriánusok közé. Szabadulni akar a ránehezedő lidércnyomás alól, új embereket akar látni, friss levegőt szívni - és külföldre utazik.
Ezzel az... Tovább

Maxim Gorkij

Maxim Gorkij műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Maxim Gorkij könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Klim Számgin élete III. Klim Számgin élete III. Klim Számgin élete III. Klim Számgin élete III.

A védőborító enyhén elszíneződött, foltos, javított. A gerinc kissé töredezett.

Állapot:
840 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba