A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Egy igazi amerikai lány 2.

A meztelen igazság

Szerző
Fordító

Kiadó: Ciceró Könyvstúdió Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 245 oldal
Sorozatcím: Tök jó könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Egy év telt el azóta, hogy a 16 éves amerikai diáklány, Samanth Madison megmentette az USA elnökének életét egy gyilkos merénylő fegyvere elől. Ennek nemcsak az lett a következménye, hogy Amerika egyik leghíresebb tinédzserévé vált, hanem az is, hogy randizni kezdett az elnök fiával, Daviddel.
Az eltelt egy év alatt kapcsolatuk egyre szorosabbá vált, igazi szerelemmé fejlődött. De vajon készen áll-e Sam arra, hogy megtegyék "a döntő lépést"?
És egyáltalán, készen áll-e mindarra, amit elvárnak tőle: hogy a festőiskolában férfiaktot rajzoljon, hogy az elnök Arccal a Család Felé című programját népszerűsítse a tévében, hogy eleget tegyen az ENSZ gyermeknagyköveti feladatainak, hogy tanácsot adjon nővérének, Lucynak, aki reménytelenül szerelmes lett előnytelen külsejű házitanítójába?

Az Egy igazi amerikai lány 1. kötetének elsöprő sikere után a folytatást is minden bizonnyal hasonló lelkesedéssel fogja olvasni a tizenéves korosztály.

Meg Cabot

Meg Cabot műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Meg Cabot könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv