kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Leviter Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 286 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 16 cm |
| ISBN: | 978-963-88459-7-9 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva. |
| A rák gyógyítása | 3 |
| Egy másik mételybetegség | 3 |
| Egy oldószerrel együtt | 4 |
| Propil-alkohollal szennyezett termékek | 6 |
| Felépülés a rák után | 7 |
| Gyógynövényes parazitairtó program | 8 |
| A parazitairtó program egyszerű diagramja | 12 |
| "Karbantartó parazitairtó program" | 13 |
| Parazitairtó program háziállatoknak | 15 |
| Az élősködők eltűntek, következnek a mérgek | 17 |
| Figyelje a baktériumokat! | 18 |
| Segítsen a családján is! | 18 |
| Aflatoxin | 20 |
| A HIV/AIDS gyógyítása | 23 |
| Kezelési mód | 25 |
| Benzollal szennyezett termékek | 26 |
| Tervek a jövőre | 28 |
| A közönséges nátha gyógyítása | 29 |
| Szalagféreg fejlődési stádium vagy atkák | 29 |
| A penész és a nátha | 32 |
| A gyógymód | 34 |
| Penészmentes étrend | 36 |
| Megelőzés | 39 |
| A tünetek kezelése | 40 |
| A vírusok igazi forrásai | 41 |
| A test bölcsessége, és amiért az egészségtelen ételek finomak | 45 |
| Só | 45 |
| Zsírok | 46 |
| Keményítő | 46 |
| Cukor | 47 |
| Ételek, amelyektől idegenkedünk | 47 |
| Hogyan járjunk túl a csábító ételek eszén | 49 |
| Vissza az eredeti értékrendhez | 50 |
| Mérgező ételek | 51 |
| Penészes ételek | 52 |
| Aflatoxin | 53 |
| Az aflatoxin megsemmisítése | 54 |
| Zearalenon | 55 |
| Sterigmatocisztin | 56 |
| Anyarozs | 56 |
| Cítochalasin B | 58 |
| Kojic-sav | 58 |
| T-2 toxin | 59 |
| Cikorpenész | 59 |
| Patulin | 59 |
| Penészelkerülési stratégia | 60 |
| Szabaduljunk meg a gabonáktól | 63 |
| Az állatok egészségügyi leckét adnak nekünk | 65 |
| Egyszerű életmódbeli változtatások | 67 |
| El a kezeket a szájtól! | 67 |
| Jobb mosási szokások | 68 |
| Jobb konyhai szokások | 69 |
| Jobb háztartási szokások | 71 |
| Nyitva vagy zárv legyenek-e az ablakok? | 74 |
| Mivel fűtsünk? | 76 |
| Szabaduljunk meg az atkáktól | 76 |
| A "Négy tisztítás" | 79 |
| Fogászati tisztítás (a fogazat és a szájüreg fémektől való megtisztítása) | 79 |
| Az egészséges száj kalauza | 81 |
| A fémeket alkalmazó fogászat borzalmai | 85 |
| Fogászati jutalmak | 88 |
| Az étrend megtisztítása | 89 |
| Reggeli | 89 |
| Ebéd | 91 |
| Vacsora | 92 |
| Italok | 93 |
| A kereskedelemben kapható üdítőitalok borzalmi | 96 |
| Az ételek elkészítése | 99 |
| Élelmiszer-útmutató | 100 |
| Étkezés házon kívül | 101 |
| A test megtisztítása | |
| Hagyjuk abba a táplálékkiegészítők szedését | 107 |
| Biztonságos táplálékkiegészítők | 109 |
| Az otthon megtisztítása | 111 |
| A pince | 112 |
| A garázs | 112 |
| Speciális tiszítás a freon miatt | 113 |
| Speciális tisztítás az üvegszál miatt | 114 |
| Speciális tisztítás az azbeszt miatt | 115 |
| A ház | 115 |
| Természetellenes vegyszerek | 118 |
| Bioelektronika | 118 |
| Syncometer készítése | 125 |
| Tárgylemez készítése | 128 |
| Alkatrészjegyzék tárgylemezhez | 129 |
| A tárgylemez összeszerelése | 129 |
| A Syncometer használata | 131 |
| Rezonancia | 133 |
| Első lecke | 135 |
| Fehérvérsejtek | 137 |
| Fehérvérsejtminta készítése | 137 |
| Második lecke | 138 |
| Harmadik lecke | 139 |
| Negyedik lecke | 139 |
| Kísérleti anyagok készítése | 140 |
| Szennyezett kísérleti anyagok | 141 |
| Szervminták készítése | 145 |
| Teljes sorozatú szövetminta előállítása | 146 |
| Teljes szövetminta-sorozat vásárlása | 146 |
| Testfolyadékminták | 147 |
| Ötödik lecke | 149 |
| Hatodik lecke | 150 |
| Hetedik lecke | 151 |
| A levegő vizsgálata | 153 |
| Más személy vizsgálata | 153 |
| Nyolcadik lecke | 154 |
| A nyál vizsgálata | 154 |
| Kilencedik lecke | 155 |
| Helyettesítő vizsgálat | 156 |
| Tizedik lecke | 156 |
| Tizenegyedik lecke | 158 |
| Tizenkettedik lecke | 159 |
| Tizenharmadik lecke | 160 |
| Tizennegyedik lecke | 160 |
| Tizenötödik lecke | 161 |
| Tizenhatodik lecke | 161 |
| Tizenhetedik lecke | 162 |
| Egy termékben lévő szennyezőanyag vizsgálatának érzékenysége | 164 |
| Mikroszkópialecke | 165 |
| Készítsünk képeket arról, amit látunk | 167 |
| A frekvenciagenerátor használata | 168 |
| Elmélet | 169 |
| Tizennyolcadik lecke | 170 |
| Tizenkilencedik lecke | 171 |
| Huszadik lecke | 172 |
| Huszonegyedik lecke | 173 |
| Huszonkettedik lecke | 173 |
| Huszonharmadik lecke | 174 |
| Huszonnegyedik lecke | 175 |
| Huszonötödik lecke | 175 |
| Huszonhatodik lecke | 176 |
| Huszonhetedik lecke | 176 |
| Huszonnyolcadik lecke | 177 |
| Huszonkilencedik lecke | 177 |
| Receptek | 179 |
| Italreceptek | 179 |
| Limonádé | 179 |
| Friss paradicsomlé | 180 |
| Friss ananászlé | 180 |
| Juharszirupos tejturmix | 180 |
| Jenki ital | 180 |
| Forró vaníliás tej | 181 |
| Vörös tej | 181 |
| C-tej | 181 |
| A saját szénsavas üdítőitalom | 181 |
| A saját szuper C-vitaminos üdítőm | 182 |
| Fele-fele ital | 182 |
| Író-C | 182 |
| Ételreceptek | 183 |
| Mindennapi ételek | 183 |
| Házi müzlik | 184 |
| Mogyoróvaj | 185 |
| Édesítés és ízesítés | 186 |
| Befőzés | 187 |
| C-salátöntet | 187 |
| Sajtszósz | 187 |
| Savanyú C-szósz | 188 |
| Joghurt | 188 |
| Levesek | 188 |
| Halreceptek | 188 |
| Sült alma | 189 |
| Jégkrémek | 189 |
| Ötperces jégkrém | 189 |
| Sütemények, kekszek és piték | 190 |
| Példa egy hétnapos menüre | 190 |
| Természetes testápoló termékek receptjei | 193 |
| Bórax folyékony szappan | 193 |
| Mosáshoz | 194 |
| Mosogatáshoz | 194 |
| Mosogatógéphez | 195 |
| A mosogatóba | 195 |
| Sampon | 196 |
| Hajspray | 196 |
| Házilag készített szappan | 197 |
| Folyékony szappan | 198 |
| Börtisztító | 198 |
| Dezodor | 198 |
| Fogmosás | 200 |
| Műfogsorokhoz | 200 |
| Szájvíz | 201 |
| Kontaktlencseoldat | 201 |
| Ajakápoló | 201 |
| Lábpúder | 202 |
| Bőrápoló hidratáló krém | 202 |
| Más bőrápolók | 203 |
| Masszázsolaj | 203 |
| Fényvédő krém | 204 |
| Orrbalzsam | 204 |
| Gyors kukoricakeményítős bőrpuhító | 204 |
| Kukoricakeményítős bőrpuhító | 205 |
| After shave-ek | 205 |
| Síkosító kenőcs | 205 |
| Törlőkendő babáknak (popsitörlő) | 206 |
| Törlőkendő | 206 |
| Természetes kozmetikumok receptjei | 207 |
| Szemceruza és szemöldökceruza | 207 |
| Rúzs | 207 |
| Púder | 208 |
| Arcpirosító | 208 |
| Receptek a háztartási szerek helyettesítésére | 208 |
| Padlótiszítás | 208 |
| Bútorok portalanítása és ablaktisztítás | 209 |
| Bútorfényesítés | 209 |
| Rovarirtás | 209 |
| Hangyák elriasztása | 209 |
| Levéltetű elleni sray | 210 |
| Molylabdák | 210 |
| Szőnyegtisztítás | 210 |
| Egészségjavító receptek | 211 |
| Extraerős feketedióhéj tinktúra | 211 |
| Feketedióhéj tinktúra (közepes erősségű) | 212 |
| Feketedióhéj kivonat (víz alapú) | 212 |
| Kvassziafa recept | 214 |
| Menstruációszabályozó | 214 |
| Béltisztító program | 214 |
| Tea szorulás ellen | 216 |
| Súlycsökkentés | 216 |
| Vesetiszító kúra | 217 |
| Májtisztító tea | 220 |
| Májtiszító kúra | 220 |
| Lugol-jódoldat | 226 |
| D-vitamin cseppek | 227 |
| Kórokozók frekvenciái | 229 |
| Organizmuscsaládok frekvenciái | 230 |
| Penészek és penészmérgek frekvenciái | 231 |
| Baktériumok és vírusok | 231 |
| Hengeresfrégek, laposférgek, egysejtűek | 237 |
| Szemölcsök frekvenciái | 241 |
| Szalagférgek | 241 |
| Atkák frekvenciái | 243 |
| Egyéb frekvenciák | 243 |
| Mérgező elemek | 244 |
| Oldószerek | 247 |
| Kórokozók frekvenciáinak táblázata | 249 |
| Beszerzési források | 257 |
| Zárszó | 267 |
| Megjegyzések | 269 |
| Tartalom | 273-286 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.