1.034.174

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Erősítsd meg az aurád!

A pszichikus önvédelem gyakorlati kézikönyve

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 212 oldal
Sorozatcím: Szellemtudományok
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-528-942-4
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A pszichikus önvédelem és az auraerősítő technikák kézikönyve
A pszichikus önvédelem nem súlyos páncél vagy folyamatos ellenintézkedések terhe. Nem azt jelenti, hogy állandó félelemben élünk, és minden árnyékban rejtőzködő gonosztevőt látunk. Inkább erő, önbizalom kérdése, annak bizonyossága, hogy egyszerű és tökéletesen természetes technikák révén siker és beteljesülés vár ránk.
Az itt bemutatott elvek és gyakorlatok erőssé tesznek, tartást biztosítanak, felszabadítanak mások vágyai és uralma alól. Biztosak leszünk saját magunkban, igaz hitünk szerint élünk, munkánkban pedig boldoggá és sikeressé válunk. Ráadásul a pszichikus önvédelem testi egészségünkhöz is hozzájárul, hiszen a lélek és a test szorosan összefügg.
A könyv nem kerüli ki azt a nagyon reális lehetőséget sem, hogy közvetlen lelki támadás ellen kell védekeznünk. Jó adag „pontos tudást" nyújt az okkultizmusról, és ezáltal leszámol sok olyan, korábban említett ostobasággal, amely számos naiv embert vezetett... Tovább

Fülszöveg

A pszichikus önvédelem és az auraerősítő technikák kézikönyve
A pszichikus önvédelem nem súlyos páncél vagy folyamatos ellenintézkedések terhe. Nem azt jelenti, hogy állandó félelemben élünk, és minden árnyékban rejtőzködő gonosztevőt látunk. Inkább erő, önbizalom kérdése, annak bizonyossága, hogy egyszerű és tökéletesen természetes technikák révén siker és beteljesülés vár ránk.
Az itt bemutatott elvek és gyakorlatok erőssé tesznek, tartást biztosítanak, felszabadítanak mások vágyai és uralma alól. Biztosak leszünk saját magunkban, igaz hitünk szerint élünk, munkánkban pedig boldoggá és sikeressé válunk. Ráadásul a pszichikus önvédelem testi egészségünkhöz is hozzájárul, hiszen a lélek és a test szorosan összefügg.
A könyv nem kerüli ki azt a nagyon reális lehetőséget sem, hogy közvetlen lelki támadás ellen kell védekeznünk. Jó adag „pontos tudást" nyújt az okkultizmusról, és ezáltal leszámol sok olyan, korábban említett ostobasággal, amely számos naiv embert vezetett tévútra, hogy démonoktól, átkoktól, megszállottságtól és balszerencsét hozó babonáktól rettegjenek saját természetes pszichikus képességeik ápolása helyett, amely megvédte volna őket a ritkán előforduló, valóban pszichikus támadásoktól és a jóval általánosabb lelki hadviseléstől.
A pszichikus dolgok „pontos tudására" való törekvés az egyik oka annak, hogy kiadtuk ezt a könyvet. Nemcsak azért, hogy kiigazítsuk a sok tévedést és babonát, amely a tömegszórakoztatás miatt elharapózott, hanem azért is, hogy a valódi okkultizmust elfogadhatóbbá tegyük a pszichológusok, lelkipásztorok, orvosok és mások számára, akik a saját területükön igen hasznosnak találhatják ezeket az elveket és időtlen idők óta bizonyított technikákat.
A pszichikus önvédelem mindenkit érint. Minden intelligens emberi lénynek foglalkoznia kell vele. Létfontosságú szerepe van önmagunkkal szembeni kötelességünk, a szeretteink, a gondjainkra bízottak, a társadalom és a bioszféra iránti felelősségünk teljesítésében. Vissza

Tartalom

Bevezetés 12
1. Mi szükség van pszichikus önvédelemre? 17
Az asztrális szint, a fizikai, ösztönös, érzelmi és lelki források hatásainak találkozása. A képzelet szerepe. Kinek ajánlatos elsajátítani a pszichikus önvédelmet? Okkultisták, misztikusok, a médiumok; azok, akik a kereskedelem vagy az üzleti élet területén dolgoznak; pszichoterapeuták, ápolónők: bárki, aki felelősséget érez mások egészsége és jólléte iránt. A negatív helyzetek fertőzésveszélyéről. Lelki betegség, a családi élet feszültsége és a stressz. Háziasszonyok, vásárlók és fogyasztók általában véve. Ha
terhesek számunkra a térítők, ügynökök és egyéb „reklámemberek", vagy saját túlérzékenységünktől, illetve balszerencsétől szenvedünk. A pszichikus önvédelem módszerei és elvei nem csupán önmagukban értékesek, hanem segítenek saját természetes
védelmi rendszerünk kialakításában, hogy mindaz, amitől most tartunk, a jövőben ne fenyegethessen minket.
2. Erőterek és erőforrások 35
Az elektromos aura és a pszichikus aura: megkülönböztethető, de nem elválasztható. Az aura létezésének bizonyítéka; a spirituálisán fejlesztett aura ereje. Az erős aura akadályelhárító szerepe. A félelem és leküzdése. „Hallgassunk" lényünk minden szintjére,
találjuk meg valódi értékeinket, és éljünk azok szerint. Gyakorlati tanácsok az aura erősítéséhez. A pszichikus önvédelemben teljesen rábízhatjuk magunkat az aura hatékonyságára, feltéve, hogy nem nyitjuk meg vagy nem gyengítjük belülről. Saját magunk, gyermekeink, otthonunk, házi kedvenceink védelme az aura megerősítése által.
3. Mélyvíz - vallás és okkultizmus 62
Az okkultizmussal nem foglalkozók megnyugtatása. Mi áll a rituális gyilkosságokról, megszentségtelenített templomokról, züllött kultuszokról, vámpírokról és effélékről szóló évszázados történetek mögött? Történelmi tények és fikciók. A hírverés következményei. Féltékenység, bosszú vagy puszta erőfitogtatás előidézte pszichikus támadás. Az okkulttal nem foglalkozó emberek kritikája: a rémült, a szkeptikus és a fontoskodó. Az okkultizmust tanuló személy által felébresztett, általában személytelen erők okozta problémák. A valódi pszichikus támadás egyes tünetei. A védekezés alapvető óvintézkedései. Az el nem
használt pszichikus energia felgyülemlése. A pszichológiai problémák által okozott nehézségek. A „szilánkszemélyiségek" lehasadása, a hamis „kísértetjárás" vagy „megszállottság" magyarázata. A lelkipásztor felelőssége. A spirituális vezető és követőinek lelki higiéniája: a gyülekezet fejlődése a spirituális nagykorúság irányába.
4. A psziché gyenge pontjai
A védőaura és a belülről történő gyengítés veszélyei. Vágy és félelem: a psziché kívülről való támadásának két „fókuszpontja". A képzelet „jó" és „rossz" használata a védekezés során. Elültetett kép kitörlése. Alakváltó szellemek. Az asztrális vámpír mint az alkoholizmus vagy a túlzott szexualitás egyik faktora. Ellenintézkedések. Babavarázslat és ellenlépések. További információk a képzelet védelméről.
5. Személytelen agresszió 120
Ha nincs szó közvetlen rosszakaratról, környezetünk akkor is fenyegethet veszéllyel. A stressz, a zaj, a zene bizonyos típusai és egyes, pszichikus önvédelmi fájdalomcsillapítóként használt gyógyszerek, a külső tennivalók sürgetése, nyomása mind gyöngítik tudatosságunkat és csökkentik önbizalmunkat. Az újratöltődésre szánt idő szükségessége. Pozitív életszemlélet kialakítása, a valódi énünknek megfelelő tevékenységgel töltött vakáció fontossága. A munkanap során végezhető kisebb gyakorlatok: „visszatérés a forráshoz", illetve szellemi kapcsolataink megújítása. A „befelé pillantás". Étrend és védekezés. Harmónia önmagunkkal, harmónia a természetes világgal:
a pszichikus önvédelem alapjai. Emberek, akik patkányoknak és egereknek parancsolnak.
6. Túlélési tanácsok az üzleti élethez 138
Csoporttudat és csoportaura: a csoportaura és a saját auránk az üzleti életben. A hivatali intrikák és az egyén. Acélos idegek. Dolgozzunk jól, pihenjünk jól. Fejezzük ki saját személyiségünket. Szövetségesek keresése. A lojalitás kérdése. Vásárlási szituációk.
Gondolkodjunk önállóan! Pszichológiai trükkök - miként álljunk ellen nekik: a három fő „nyomógomb" és ezek működése. A szó, amit még kimondani is félünk; létfontosságú erkölcsi gyakorlat és egy lépés az épebb társadalom felé. Hogyan bánjunk azokkal az emberekkel, akik egyértelműnek veszik a szívességeket; főnökök és rokonok, ügynökök, térítők, hivatásos szerencsejátékosok, szerencsétlen szeretők. Miért állunk melléjük önmagunk ellen, avagy az irracionális félelem, hogy kimaradunk valami jóból. Amit a bíró fontosnak tartott elmondani a szélhámosnak.
7. Védelmünk erősítése 160
Az élet fizikai és nem fizikai szintjeinek interakciója. Amulettek: a nem anyagi hatások anyagi fókuszpontjai. Saját amulettünk elkészítése vagy megtalálása. Amulettekhez vagy szertartásokhoz szükséges anyagok. A szertartások szerepe a pszichikus önvédelemben mint az aura fejlesztésének kiegészítője. Tanácsok a rituálékhoz: csoportos rituálé az összes résztvevő védelmére, csoportos rituálé egyetlen személy védelmére, egy személy gyors védelme vészhelyzetben, az első kathizma rituáléja egy vagy több személy számára. Előrelátás: „szerencse" és spirituális tartalékaink. Miért hagyjuk, hogy a bűntudat elvegye szerencsénket. Az isteni szeretet nem tesz fel kérdéseket.
8. Visszavágás és fejlődés 179
Hogyan reagálunk veszélyhelyzetben? Ismerjük meg természetes hajlamainkat, és tervezzünk ennek tudatában. Pszichikus visszavágás: Lehetséges? Igen. Etikus? Általában. Megéri vagy fontos? Nem mindig. Bibliai „idézetek" - alkalmazzuk őket megfelelő értelemben. „Tartsd neki oda a másik arcodat is", illetve „tegyetek jót gyűlölőitekkel". Az áldás hatalmas spirituális potenciálja. Tegyünk pontot a hiábavaló vagdalkozás végére. Az asztrális „visszapattanás", tükröződés nem mindig szándékosan történik, természetes
eredménye lehet annak, ha egy áldozatot megszabadítunk egy zaklató képtől. Pszichikus önvédelem - az egészséges élet természetes része. Ne éljünk a múltban - haladjunk a fényesebb, új jövő felé.
A függelék: Egy vállalkozás védelme 188
Vállalkozások és a pszichikus önvédelem szükségessége. ígéretes kezdet terveinknek. Növekvő üzlet saját védőaurával történő felruházása. Létfontosságú pszichikus kreativitás a vállalkozások megsegítésében.
B függelék: Pszichikus védekezés bűntény ellen 196
Bűntények elleni fizikai és pszichikus lépésekre is szükség van. A „birtokbavétel" módszere: időtlen varázs értékeink védelmében. Szomszédainkkal közös pszichikus védelem. Gyermekek és idősek megóvása attól, hogy potenciális áldozatok legyenek. A környék pszichikus megtisztítása. A bűntény elleni pszichikus védekezés társadalmi és spirituális vonatkozásai.
Kisszótár 208
A könyvben használt pszichológiai és egyéb szakkifejezések meghatározása és magyarázata.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv