A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Műterem

Körösényi Tamás, Török Richárd, Melocco Miklós kiállítása - Budapest, 1985. december 13-1986. január 5. Műcsarnok

Szerző
Szerkesztő
Fordító
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 13 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

"A műterem különös, magányos helyiség, melyben törékenyen és védtelenül él a tehetség. Az ihlet erőszakos és ritka pillanatai éltetik, a háborítatlan, nyugodt percek. A... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

"A műterem különös, magányos helyiség, melyben törékenyen és védtelenül él a tehetség. Az ihlet erőszakos és ritka pillanatai éltetik, a háborítatlan, nyugodt percek. A tehetségnek elhagynia a műtermet kockázatos és veszélyes - és el kell hagynia. A visszatérések a jó időszakok, de a tehetség el van zálogosítva, meg van terhelve. A külvilág, amelyből él és amelyért dolgozik a romtalanságát követeli, de a tehetség könnyen romlik, romlottságának romjaiból építi fel a világot. A tehetség az omladékban él! Nem szorgalmas, nem szenvedélyes, szeszélyesnek látják és lustának. Vagy azt hiszik, hogy lázban ég. Szóval betegnek tartják. Különös helyzet. Nem beteg!
A műterem a hold világossága, melyben beszélni kezdenek a romok. A békés hallgatónak a szelid fényben el lehet mondani a szörnyűségeket is.
Melocco Miklós" Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv