| Kiadó: | Officina Nova |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 23 oldal |
| Sorozatcím: | Mester Kukta |
| Kötetszám: | 21 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 28 cm x 21 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Jegelt uborkaleves - Kaporral | 4 |
| Tejszínes karotta - Különleges köret | 5 |
| Karcsú szték - Fokhagymaszósszal | 6 |
| Gyümölcskehely - Előételnek, desszertnek | 8 |
| Különleges jegeskávé - Édes élénkítő | 9 |
| Csőben sült Szent Péter- hal - Karcsúsító fogás | 10 |
| Sült báránygerinc - Karcsúsító fogás | 12 |
| Barackos túrótorta - Omlós tésztából | 14 |
| Olasz saláta - A tenger gyümölcseivel | 16 |
| Paprikasaláta - Paradicsommal és juhsajttal | 17 |
| Szedres lepény - Nagyanyó szakácskönyvéből | 18 |
| Cukkiniérmék - Fokhagymásan | 20 |
| Paprikaleves - Rizzsel | 21 |
| Kiviszörbet - Bizsergető frissítő | 22 |
| Sherrykrém - Kivivel és eperrel | 23 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.