kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 468 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-221-629-6 |
| Megjegyzés: | Lukács István, az egyik szerző által dedikált példány. Színes ételfotókkal és ábrákkal illusztrálva. |
| Előszó | 9 |
| Bevezető | 11 |
| Receptek szövegben, képekben | 21 |
| Levesek, levesbetétek | 23 |
| Mártások | 61 |
| Előételek. Könnyű vacsoraételek | 81 |
| Tojásból készíthető ételek | 131 |
| Halakból és egyéb hideg vérűekből készíthető ételek | 145 |
| Marhahúsból készíthető ételek | 167 |
| Borjúhúsból készíthető ételek | 195 |
| Sertéshúsból készíthető ételek | 217 |
| Bárány-, birka- és ürühúsból készíthető ételek | 243 |
| Házinyúlhúsból készíthető ételek | 253 |
| Szárnyashúsból készíthető ételek | 261 |
| Vad- és vadszárnyashúsból készíthető ételek | 285 |
| Főzelékek. Köretek | 297 |
| Saláták | 327 |
| Tészták | 339 |
| Egytálételek | 363 |
| Az 1984. évi szakácsolimpia díjnyertes receptjei | 375 |
| Hozzávalók palettája szövegben, képekben | 381 |
| Élelmiszer ABC. Az élelmiszerek fajta szerinti, azon belül friss, gyorsfagyasztott, konzerv és szárított változata | 383 |
| Gasztronómiai ismeretek | 439 |
| Irodalom | 447 |
| Tárgymutató | 449 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.