766.450

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az albán szépség

Szerző

Kiadó: Geszti's Art Bt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 168 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 963-219-489-6
Megjegyzés: A könyv 1000 példányban jelent meg.

Fülszöveg

A szerző könyveihez az élményanyagot munkája során környezetéből meríti, mivel az egyetem elvégzése után 1974-ben lépett be a magyar diplomáciai szolgálatba, s azóta is megszakítás nélkül külügyesként él és dolgozik.

„... - Mit lehet már tudni a Galambos Tomi eltűnéséről, ha nem vagyok indiszkrét? - kérdezte vigyorogva a sofőr, majd választ nem is várva folytatta. - Én úgy vélem, hogy emberrablással állunk szemben, ez a napnál is világosabb!
Zoltán türelmesen hallgatta a sofőr ellentmondást nem tűrő határozottsággal előadott fejtegetéseit, megígérte magának, nem szól közbe, de az emberrablást már nem tudta szó nélkül hagyni.
- És miből lehet ezt ilyen pontosan tudni?
- Ugyan már, kérem. Mi egyébről lehetne szó. Magyarország nemrég a NATO tagja lett, világos, hogy ezentúl mi is célpont vagyunk a nemzetközi terrorizmus számára. Mit gondoltunk? Megúszhatjuk következmények nélkül ezt a csatlakozást?
- Jó, jó, várjon már egy kicsit, ne siessen annyira! Maga általánosságokban... Tovább

Mészáros Sándor

Mészáros Sándor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mészáros Sándor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem