A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Népi receptek a Bakonyból és a Balaton-felvidékről

Szerkesztő
Kapcsolódó személy

Kiadó: Veszprém Megyei Múzeumi Igazgatóság
Kiadás helye: Veszprém
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 19 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A nagyvázsonyi Szabadtéri Néprajzi Múzeum kiállításán a Bakony és a Balaton-felvidék népi táplálkozási szokásaiba adunk betekintést az egykor ünnepi és mindennapi ételek elkészítési módjainak... Tovább

Előszó

A nagyvázsonyi Szabadtéri Néprajzi Múzeum kiállításán a Bakony és a Balaton-felvidék népi táplálkozási szokásaiba adunk betekintést az egykor ünnepi és mindennapi ételek elkészítési módjainak bemutatásával. A válogatást két szempont vezérelte, egyrészt a fogások mai elkészíthetősége, másrészt, hogy végre belássuk, a tradicionális magyar konyha nem a gulyás, lecsó, téliszalámi alkotta hármassal jellemezhető kizárólagosan. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv