A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Miki

Orosházától az Északi-tengerig/Regényélet

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Háttér Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 377 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-936-599-50
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.
Kiadóra való feliratkozás

Fülszöveg

„Amikor egyedül maradtam a kabinban, újraöltözködtem. Amiből lehetett, kettőt vettem magamra. A táskát, a tisztálkodószereket nem mertem magammal vinni, az gyanús lett volna. A fényképezőgépeimet azonban, mind a kettőt, mert elvégre városnézésre indultunk, a nyakamba akasztottam. Az idő szép volt, a reggeli köd már felszállt, kezdett kegyetlen meleg lenni. Ahogy a hajóhídhoz értem, egy csapat rendőrre lettem figyelmes. Mint megtudtam, folyami rendőrök voltak, ott lődörögtek a parton. Amikor azonban én is a partra léptem, az egyik feltartott kézzel leállított.
Ez nem lehet igaz, gondoltam, és az izzadság lassan kezdett csordogálni a gerincem mentén. Megint lebuktam, uramisten! Csak álltam, reszkettem.
Egy kövér rendőr közben kézzel-lábbal próbálta megértetni velem, hogy azt akarják, hogy lefotózzam őket. Ja, az már más. Egyből felébredt bennem a szakember, különböző csoportképeket készítettem róluk, igen jó beállításokkal. Szépen, módszeresen dolgoztam, ők meg hálásan integettek,... Tovább

Michael Ben-Menachem

Michael Ben-Menachem műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Michael Ben-Menachem könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem