1.035.078

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bosszú

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: JLX Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 265 oldal
Sorozatcím: Világsiker
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-305-175-4
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Harry Bosch, a Connely regények népszerű hőse ezúttal Las Vegas csillogó, kegyetlen világába vezeti az olvasót. Bosch egy hollywoodi gyilkosság nyomába ered. A szálak az amerikai maffiához vezetnek, a szerencsejátékok fővárosába.
Michael Connely megdöbbentően mutatja be az álmok városának valódi, kevésbé tetszetős arcát - ahol csak a pénz az úr, és mit sem számít az emberi élet, a tisztesség vagy a szerelem. A sötét erőkkel szemben az egyetlen esély, ha a jók felveszik a harcot a maffiával, a korrupt rendőrökkel, az irigységgel és a kicsinyes bosszúval szemben. Ki osztja végül a lapokat? A keresztapa? A mindenre elszánt feleség? A kapzsi szerető? A lebilincselően izgalmas, fordulatokkal teli regény az utolsó oldalig feszültségben tartja az olvasót.
Michael Connelly évekig a Los Angeles Times rendőr-riportereként dolgozott. Magyarul eddig öt regénye jelent meg: a Fekete jég, a Fekete hang, a Gyilkos költő, az Üres hold, a Véres munka mind a közönség kedvencei voltak.

Michael Connelly

Michael Connelly műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Michael Connelly könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv