A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Beute

Préda - Roman/Regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Karl Blessing Verlag
Kiadás helye: München
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 445 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN: 3-89667-209-6
Megjegyzés: 3. kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A nevadai sivatagban végzetesen alakul egy tudományos kísérlet. Nanorészecskékből - mikrorobotokból - álló felhő szabadul ki a laboratóriumból. Ezeknek a részecskéknek különleges tulajdonságuk van: fejlődnek, képesek az önreprodukcióra, intelligensek, tanulnak a tapasztalatokból, egyszóval élő organizmusok. Pusztításra vannak beprogramozva, és folyamatosan megsokszorozzák önmagukat. Úgy cserkészik be kiszemelt áldozatukat, mint a zsákmányra vadászó ragadozók. Ám ezúttal mi, emberek vagyunk a préda.
Vajon sikerül-e Jack Forman számítógépes szakembernek és társainak megbirkózni a reménytelennek tűnő feladattal? Nemcsak az elszabadult mikrorobotok jelentenek fenyegetést rájuk nézve, hanem a már megfertőzött kutatók is. Megkezdődik a versenyfutás az idővel, s kétséges az élethalálharc kimenetele.

Tartalom

(sivatag, kísérlet, pusztítás, mikrorobot, harc)

Michael Crichton

Michael Crichton műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Michael Crichton könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv