Sport témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Nostradamus - Az új évezred képes kalauza

A nagy látnok jövendölései

Szerző
Fordító

Kiadó: Pannonica Holding Rt
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN: 963-8469-88-9
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.

Fülszöveg

A 16. századi francia orvos, Nostradamus jóslatai több mint négy évszázada tartják lenyűgözve a világot - az olvasók és a könyvkiadók legnagyobb örömére, hiszen az újabb és újabb kiadások sosem maradnak raktáron.
Michael Jordan könyve radikálisan új nézőpontból értelmezi Nostradamus művét. A jóslatok titka időrendi sorrendjükben rejlik, ami eddig azt jelentette, hogy minden jóslathoz korlátlan számú magyarázat tartozott. A szerző vadonatúj időrendet alkalmaz a jóslatok megfejtésében, és igen meglepő felfedezéseket tesz. Megleli a nagy látnok titkainak kulcsát, rávilágít arra, ami a jóslatokból az elmúlt évszázadokban bekövetkezett, sőt fölfedi mit tartogat még számunkra Nostradamus szerint a jövő évezred.
A középkori pestisjárványoktól kezdve a 20. századi háborúkig, Kennedy elnök meggyilkolásától kezdve Diana hercegnő váratlan haláláig a történelem minden fontos eseményét, s ami ezen túl a jövőben rejlik - mindezt tartalmazzák a világ leghíresebb látnokának jóslatait.

Tartalom

Az idő kulcsa6
A jóslatok a történelemben42
Nostradamus a jelenben68
A következő ezredévek98
Rejtvény vagy látomás?122
Névmutató126
Köszönetnyilvánítás128

Michael Jordan

Michael Jordan műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Michael Jordan könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Nostradamus - Az új évezred képes kalauza Nostradamus - Az új évezred képes kalauza Nostradamus - Az új évezred képes kalauza Nostradamus - Az új évezred képes kalauza Nostradamus - Az új évezred képes kalauza Nostradamus - Az új évezred képes kalauza

A védőborító belső oldala enyhén foltos.

Állapot:
1.980 ,-Ft
10 pont kapható
Kosárba