1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az arsi plébános

Vianney Szent János élete

Szerző
Fordító
Róla szól

Kiadó: Kairosz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 195 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-662-627-3
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


gyógyító jelenlétének
áldásos valóságát aligha érthetjük meg a francia forradalom és a napóleoni háborúk mérhetetlen kegyetlenségeinek ismerete nélkül. Legnegatívabb hatásuk az emberek teljes lelki gyökérvesztése volt. Miért kerestek tehetetlenül és céltalanul bolyongó emberek százezrei éppen az isten háta mögötti kis faluban, Arsban rejtettséget és irányt életüknek, az örökre a plébános titka marad.
Egymillió embert gyóntatott napi tizenhat órában, harminc éven át. Közben pedig mindvégig a szegény kis pap maradt, teljesen méltatlan a papságra és alkalmatlan a feladatra, legalábbis saját megítélése szerint. A sok, lelkében súlyosan sérült ember között 6 volt a megsebzett gyógyító, aki nem adta fel az Isten irgalmába vetett reményt.
Michael Marsch (1932) nemet domonkos rendi szerzetes, Dr. teol., okl, pszichoterapeuta. Televízió- és rádióműsorod szerkesztője, több gyógyításról szóló mű szerzője. Heiligkreuztalban, az egykori ciszterci kolostorban lévő Szent Rafael Házban él.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Michael Marsch

Michael Marsch műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Michael Marsch könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv