836.424

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Ernst & Young Kézikönyv az ABC-költségelemzésről

The Ernst & Young Total Cost Management

Szerző
Fordító

Kiadó: CO-NEX Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 218 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  Angol 
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN: 963-8401-19-2
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Első kiadás.

Előszó

Az amerikai vállalatok számára ma talán az egyik legfenyegetőbb probléma a költségek elszabadulása. Még a kiváló termékeikről és szolgáltatásaikról ismert cégek is sokat veszíthetnek, ha... Tovább

Fülszöveg

Tisztelt Olvasó! Folytatva az Ernst & Young Kft. és a CO-NEX Könyvkiadó Kft. sikeres kétnyelvű, tükörfordításos sorozatát, amellyel a gazdasági és számviteli szakemberek érdeklődésének kielégítésén túl a továbbképzési lehetőségeket is bővíteni kívánjuk, ezúttal mélyebb szakmai vizekre evezünk. A pénzügyekkel, mérlegelemzéssel és cash-flow menedzsmenttel, valamint az üzleti tervek készítésével foglalkozó könyveink után ezúttal egy olyan, szintén tükörfordításos szakkönyvet adunk az olvasó kezébe, amely működő vállalkozások költségelemzésének rejtelmeibe vezet be.
Ez utóbbit különösen aktuálisnak érezzük, hiszen a piacok átrendeződése, a piacokon uralkodó erős versenyhelyzet következtében a növekedés és a piaci terjeszkedés rendszerint nagyobb invesztíciót és erőfeszítést, megalapozott döntést igényel a legtöbb vállalkozásnál. Ezért a vállalkozások egyre nagyobb része jut arra a felismerésre, hogy önmagát alaposan megvizsgálva még számos lehetősége van tevékenysége jobbítására.
Új... Tovább
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem