863.957

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Garfield és a Zűr Kommandó

Baljós kezdet

Szerző
Fordító
Grafikus

Kiadó: Adoc-Semic Kiadói Kft.
Kiadás helye: Budapst
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 86 oldal
Sorozatcím: Garfield és a Zűr kommandó
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-9233-35-8
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

Nem is oly régen egy szomszédos pikniken...
Négy, különlegesnek nem mondható gazdi kedvence (Garfield, Ubul, Heléna és Nermál) és egy rendkívülinek ugyancsak nem mondható kismackó (Mici) egy átlagos pikniken múlatják az időt, hatalmas hotdog-hegyeket tüntetnek el, tréfálkozva ugratják egymást, és teljesen belevetik magukat a képregényolvasásba.
Eközben a szomszédos galaxis körül óriási veszélyfelhők tornyosulnak: Lizboszi, a gonosz állatorvos az univerzum valamennyi lakója felett ki akarja terjeszteni hatalmát. Ugyan kihez fordulhatnának segítségért?
Ki máshoz, mint az öt piknikező bundáshoz, az igazság felkent bajnokaihoz? Némi varázslat, és Garfield, társaival együtt, a szuperhősök erejével veheti fel a harcot a gonosz erőkkel szemben. A győzelemhez persze nemcsak az erejüket, de az eszüket is használniuk kell (bár ebből is annyi lenne, mint erőből). Keresztül lehet húzni Lizboszi gonosz tervét a gammasugárzású szőrlabdacsokkal?
Hajtóműveket bekapcsolni, és kalandra fel!
A... Tovább
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem