791.617

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Zen makrobiotikus receptek

Szerző
Fordító

Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 134 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-234-291-7

Tartalom

Hogyan lettem szakács?7
Mi a Zen makrobiotika lényege?8
Az ellentétek törvényéről12
Az élelmiszerek jangtól jinig14
Mit együnk és mit ne?16
Aggodalomra nincs ok. A nélkülözhetetlen anyagokat az élelmiszerek tartalmazzák17
Néhány jó tanács22
Rövid összegzése annak, amit tanulni fogunk23
Gabonafélék23
Zöldségek24
Halak és rák24
Állati eredetű élelmiszerek24
Tejtermékek25
Gyümölcsök25
Olajok25
Fűszerek25
Italok26
Eszközök és makrobiotikus nyersanyagok27
Amit még tudni kell29
Mielőtt belemerülnénk a főzésbe32
Gabonafélék34
A rizs, a gabonák királya34
Hajdina39
Búza41
Köles45
Kenyerek46
Kiegészítő ételek49
Nituke49
Tengeri algák54
Tempura56
Előételek és köretek63
Levesek72
Hal-, kagyló- és rákételek91
Főételek104
Gomasszió113
Szószok115
Édességek120
Ajánlatos elolvasni133

Michel Abehsera

Michel Abehsera műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Michel Abehsera könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Zen makrobiotikus receptek Zen makrobiotikus receptek

A borító enyhén kopott.

Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba