1.034.197

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Én, a bíró

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Dovin Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 239 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN: 963-7895-27-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kedves Olvasó!
Kezdjük néhány találós kérdéssel. Ismer-e olyan írót, aki egyszersmind híres vadász is volt? Hemingway - hallom az azonnali választ. És olyat, aki pilóta? Saint-Exupéry - vágja rá Ön nyilván. Hát olyat, aki bolondult az autókért? F. Scott Fitzgerald, ugyebár? És olyat, aki a népszerűségi világranglistán az ötödik, mindjárt Verne után? Nos, épp e könyv szerzője, a most 73 esztendős Mickey Spillane az, de ugyanakkor ex-pilóta-autóversenyző-cápavadász-cirkuszi akrobata, sőt, filmsztár is egyszemélyben. 1947-ben "született" magándetektív-hőse, Mike Hammer, Chandler Philip Marlowe-jának pályatársa, most az Én, a bíró című regénnyel lép először a magyar olvasók elé. S bár az Amerikában oly népszerű Mike Hammer-tévésorozat még nem jutott el hozzánk, óódi írógépén lekopogott, "esőmosta", titokzatos könyve (remélhetőleg: könyvei!) bizonyára sok magyar olvasót (az ameikai statisztikák szerint főleg hölgyeket!) meg fog(nak) hódítani.

Mickey Spillane

Mickey Spillane műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mickey Spillane könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv