A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az elmés nemes Don Quijotte de la Mancha I-IV.

Szerző
Fordító

Kiadó: Kisfaludy-Társaság-Athenaeum R. Társ.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 1.817 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Az Athenaeum r. társ. könyvnyomdája nyomása, Budapest.

Előszó

Néhány szó Cervantes életéről és müveiről.

Különösen kiváló lelki tehetségekkel szükség megáldva lenniök azoknak, kik irodalmi munkásságuk által nem csak kortársaikra hatni képesek, hanem olyan... Tovább

Fülszöveg

A világirodalom ritka alkotásai közé tartoznak azok a művek, melyek évszázadok múltán sem vesztenek időszerűségükből, népszerűségükből, s mind a gyermek, mind a kamasz és felnőtt olvasók felejthetetlen élményei közé tatoznak. ezek közül talán a legizgalmasabb, legfantasztikusabb Cervantes közel négyszáz éves lovagregénye, a Don Quijote. La Macha bús képű bajnokáról és hűséges szolgájáról, Sanchoról mindenki ismer egy-két kacagtató, vagy szívet szorongató történetet: A földönjáró kicsi köpcös s a nem evilágban élő magas sovány azóta is a komikus irodalom kedvenc figurája. Népszerűsége ellenére ezt a remekművet kevesen forgatják, a mai közönséget talán riasztja a sok leírás, a nagy terjedelem.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az elmés nemes Don Quijotte de la Mancha I-IV. Az elmés nemes Don Quijotte de la Mancha I-IV. Az elmés nemes Don Quijotte de la Mancha I-IV. Az elmés nemes Don Quijotte de la Mancha I-IV. Az elmés nemes Don Quijotte de la Mancha I-IV. Az elmés nemes Don Quijotte de la Mancha I-IV. Az elmés nemes Don Quijotte de la Mancha I-IV. Az elmés nemes Don Quijotte de la Mancha I-IV.

Néhány lap széle javított.

Mintázott lapélekkel.

Állapot:
12.000 ,-Ft
60 pont kapható
Kosárba