1.034.913

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Dühös nemzedék I. (dedikált példány)

Jonas és a szürke hadsereg

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Libri Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 342 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-310-198-8
Megjegyzés: Miklya Anna szerző által dedikált példány.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


A jó gyerekre vonatkozó szabályok egyértelműek: rendesen tanulni, sportolni, templombajárni. Szorgalmasan gyűjtögetni a pontokat, hogy egy napon beválthasd őket lakásra, családra, jó állásra - tisztességes felnőtt életre.
Rebeka nem akarja elhinni, hogy a nővére nem volt jó. Nem hajlandó beletörődni, hogy elszakították tőle/hogy életfogytig száműzték a Marsra, ezért megszállottan nyomozni kezd utána. Bár a földönkívüliekkel vívott háború évei alatt bevezetett biztonsági intézkedések nem könnyítik meg a dolgát, a lánynak mégsem jelent gondot, hogy kijátssza a rendszert. Ám amikor sikerül kapcsolatba lépnie az Anonymous nevű betiltott hackercsoporttal, váratlanul egy titokzatos zsaroló markában találja magát.
"ifi - *
Jonas egy pillanatig sem habozik, amikor Rebeka a segítségét kéri, sőt legjobb barátját, Sütit is beavatja. Arra azonban egyikük sem számít, hogy hamarosan olyan váratlan eseményekkel kell szembenézniük, amelyek megváltoztatják a sorsukat
Fülszöveg Kép

Miklya Anna

Miklya Anna műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Miklya Anna könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv